07/02/2020 Opinió
Comença el Bram!
Joana Borrego

Organitzada pel Club Cinema Castellar amb la col·laboració de l’Ajuntament, ahir va començar una nova edició de la Mostra de Cinema Bram!. El Bram! d’aquest any es presenta amb un logo nou i innovador, però sobretot amb una programació d’una gran qualitat, tant per les pel·lícules que s’hi podran veure, moltes d’elles guardonades, com pels convidats que ens visitaran.
Entre els convidats, destaca la presència de la directora Lucía Alemany, que ahir va presentar la seva òpera prima La innocència, i els directors Benito Zambrano (Intemperie) i Jon Garaño (La trinchera infinita).
Fins el 16 de febrer es podran visualitzar 16 projeccions de pel·lícules de caire social com Los miserables, Parásitos, Sorry We Missed You, Retrato de una mujer en llamas, La odisea de los giles, El oficial y el espia, Jojo Rabbit, o La hija de un ladrón, entre altres.
Aquesta edició vindrà acompanyada d’altres activitats relacionades amb el cinema. El Grup Pessebrista de Castellar mantindrà obertes les exposicions Pessebres de pel·lícula i Viatge a l’interior d’una pel·lícula, mentre que la Federació Catalana de Cineclubs commemora el seu 40 aniversari amb l’exposició Cineclubisme: El públic s’organitza. Com en edicions prèvies, hi haurà dos espectables musicals gràcies a la col·laboració d’Espaiart i Acció Musical Castellar i es mantindran el Bram! Escolar i el Bram Infantil!
Durant deu dies, la nostra vila esdevindrà un destí obligat per als amants del setè art. Això ha estat possible gràcies als socis i col·laboradors del Club Cinema Castellar i la resta d’entitats que s’han bolcat en l’organització de la mostra. Cal felicitar-los per la feina ben feta.
I a totes les persones que s’estimen el cine recordar-los que més enllà del Bram! disposem d’una amplia oferta de cinefòrums, i una atractiva programació de cinema d’estrena i de cinema familiar a l’Auditori.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris