10/01/2020 Opinió
Cercle de Col·leccionistes
La Junta

Benvolguts vilatans, aquest any estem molt contents, ja que hem estrenat nou logotip, un logotip que representa tot el nostre poble, i així de pas fer-li un petit homenatge a aquesta plaça anomenada abans plaça de Mercadal i la seva font, plaça i font construïdes per Josep Perich Fruitós entre 1931 i 1934, i que hem plasmat en el logotip de la nostra entitat. Aquesta font no és cap altra que la nostra estimada font monumental de la plaça Major, escalinates incloses.
Divendres passat el Cercle de Col·leccionistes va celebrar, com ja és costum per aquestes dates, un any més, la bona entesa entre els nostres socis i amics, col·leccionistes del nostre poble. 
Per celebrar la bona acollida que va tenir la nostra exposició de la festa major d’aquest any 2019, ho hem celebrat amb un sopar de germanor, que s’ha realitzat en un restaurant de la nostra localitat.
Per tots aquests motius, el Cercle de Col·leccionistes de Castellar del Vallès vol donar les gràcies a tot el poble i desitjar-vos unes molt bones festes de Nadal i així mateix un feliç any nou 2020.

Comparteix
M'agrada
Comentaris