15/10/2021 Opinió
Un catàleg amb 105 activitats extraescolars
Dani Perez

Aquesta setmana hem començat a distribuir als diferents centres educatius el Catàleg d’Activitats Extraescolars, seguint la línia que des de fa anys ja es du a terme amb la difusió de les activitats d’estiu.
Ara des de l’Ajuntament fem un pas més i posem  a disposició de la ciutadania una eina útil per conèixer quines són les propostes d’activitats per a la franja de 0 a 18 anys que es podran fer al llarg del curs escolar al nostre municipi. El recull consta d’un total de 105 activitats, al darrere de les quals hi ha una cinquantena d’entitats i empreses promotores que fan possible que Castellar tingui una oferta molt diversa i de qualitat. Totes les propostes estan basades en valors socials i cívics, planificades, ben definides i amb els recursos necessaris per a la seva realització. Les activitats s’han agrupat en cinc grans àmbits temàtics: artístiques i culturals, de lleure, activitats esportives, tecnològiques, d’idiomes i reforç escolar que es podran consultar per períodes de descans escolar al web. 
Segons apunta l’aliança per a l’Educació 360, les activitats extraescolars aporten una vàlua que va més enllà de l’aprenentatge dels nois i noies, ja que suposen un benefici per a tota la comunitat. El seu impacte es tradueix en una millora acadèmica, d’habilitats socials i preparació per al món laboral, mentre que per a la comunitat també suposen una millora de la cohesió social, la conciliació…
Per aquest motiu creiem que les activitats extraescolars tenen un valor inqüestionable, i és per això que animem totes les famílies a utilitzar aquest ampli ventall de recursos que ara donem a conèixer de manera agrupada i a la vegada agraïm a totes les entitats i empreses la seva predisposició per participar del disseny d’aquest catàleg i per contribuir a una oferta àmplia, de qualitat, social i cívica.

Comparteix
M'agrada
Comentaris