08/01/2021 Opinió
El CAC arranja les oliveres del circuit de cros
CAC Castellar

Aprofitant les festes nadalenques uns quants socis del Club Atlètic Castellar han dedicat una part del seu temps lliure a arranjar el conjunt d’oliveres del circuit de cros, que aquest any no ha pogut celebrar el Cros Vila de Castellar Memorial Pere Hernàndez després de 42 edicions ininterrompudes, des del 1978. 
Ha estat una feina força engrescadora i que també ha permès obtenir gairebé 200 quilos d’olives que, un cop passades per la premsa, han produït 40 litres d’oli excel·lent, característica típica de l’oli produït a Castellar, poc però d’una elevada qualitat.
Alguns dels voluntaris comparaven aquest episodi de la sempre entranyable història del CAC amb els valors que reflecteix i transmet l’atletisme. Aconseguir el premi de l’oli es el fruit de la paciència amb les oliveres, la constància en el terreny de cultiu, així com tenir cura de cadascun dels detalls que envolta el romanticisme d’aquest cultiu tant característic de la Mediterrània.
Un fort aplaudiment per aquestes plegadores i plegadors, escarriadores i escarriadors que, amb unes bones borrasses, com s’aprecia a les fotografies, han deixat durant un temps els cronòmetres i les sèries, les llargues tirades runners i el circuit d’estiraments multisalt. 
El premi: el millor oli del Vallès i, com ja sabem, “com el Vallès no hi ha res”. 
Desitgem un bon any atlètic 2021 a tota la gran família del Club Atlètic Castellar, a tots els castellarencs i a aquest món per tal que superi la tragèdia pandèmica. Salut!

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris