08/10/2021 Opinió
L’Aula d’Extensió Universitària honora la memòria de Vicenç Sellés
Ignasi Giménez

Aquest dimarts he tingut l’honor de participar en la inauguració del nou curs de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran amb un Auditori amb totes les localitats permeses plenes. Tot i que el nou curs encara s’ha obert amb algunes restriccions d’aforament, finalment la perspectiva és que aviat es pugui normalitzar definitivament la situació.
Ha estat un acte especialment emotiu. Diumenge ens va deixar una gran persona, un element clau per conèixer el teixit associatiu del nostre poble i en concret de l’Aula, l’amic Vicenç Sellés. La inauguració d’aquest curs 2021/2022 ha començat amb la lectura d’una carta sentida per part de Ramón Juliana i Anton Carbonell, en nom de tota la Junta i la comunitat que conforma l’Aula.
Aquesta conferència inaugural ha anat a càrrec del doctor Jaume Padrós, que ha fet una reflexió sobre el que ha suposat la pandèmia i els canvis que suposarà per la societat i el món.
L’Aula va néixer el curs 2008-2009 amb l’objectiu de promoure i difondre la cultura mitjançant l’organització de cicles de conferències i altres activitats pedagògiques enriquidores adreçades a la gent gran del nostre municipi. De seguida va agafar empenta i es va convertir en una de les entitats més actives de Castellar. Ha adquirit una fortalesa que l’ha permès, malgrat el confinament i les limitacions d’aforament a què s’ha enfrontat, mantenir-se activa.
Cal felicitar tots els membres de l’Aula, també totes les persones que en algun moment han format part de les diferents juntes directives, per la feina que han fet, de vegades en moments molt delicats.
Tot i que no acostumo a personalitzar perquè crec que aquesta és una feina d’equip, en què tothom posa el millor d’ell mateix, avui cal fer una excepció amb aquest record al Vicenç, que en tot moment ha cregut i impulsat el projecte.
Que per molts anys el podem honorar.
Llarga vida a l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Castellar del Vallès!

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris