31/07/2020 Opinió
L’atletisme a Castellar
Junta del Club Atlètic Castellar

Normalment les temporades s’acaben quan arriba l’estiu, enguany la temporada i el món es van aturar al mes de març. Un element invisible ha trastocat la dinàmica humana en aquest planeta que fa temps que es troba en un estat de salut delicat. 
Aquest moment ens obliga a repensar i treballar perquè entre tots i totes deixem aquest món una mica millor per als que ens seguiran. 
En l’àmbit esportiu l’aturada ha afectat l’estat d’ànim i forma d’aquelles persones que s’estaven preparant o estaven a punt d’afrontar nous reptes. Al CAC tornem a entrenar des del mes de maig, però hem de fer-ho acompanyats d’aquest moment d’incertesa i amb totes les proteccions necessàries. Els entrenadors, monitors i monitores cada dia dediquen una estona del seu temps a promoure la salut i el benestar d’aquestes persones que venen a fer esport a les pistes d’atletisme de Castellar. 
Durant el mes de juliol hem pogut fer casals d’estiu per als més petits i petites i també per a persones amb discapacitat. Després d’aquest mesos de confinament i certa angoixa, els casals serveixen per poder gaudir de bones estones de lleure i de l’entorn privilegiat que acompanya aquestes pistes d’atletisme. 
També hem pogut reprendre els Treballs en Benefici de la Comunitat. Des del 2019 el CAC col·laborem amb el Departament de Justícia, això permet que persones expedientades puguin exercir una activitat no retribuïda d’utilitat pública i/o interès social amb la finalitat de servir de reparació a la comunitat per una infracció comesa. Des del club agraïm a aquestes persones les tasques que duen a terme, gràcies a elles l’equipament està en millors condicions. 
Aquest any també hem col·laborat amb el projecte educatiu dels serveis comunitaris, això ha permès que alguns nois i noies dels instituts de Castellar ajudessin la secció inclusiva i a digitalitzar fotografies i butlletins que relaten part dels més de 40 anys d’història de l’entitat. Enguany tenim la voluntat de seguir-hi col·laborant i per això ens estem preparant per poder-ho fer telemàticament si cal. També agraïm la bona feina i disposició amb la que han vingut a col·laborar. 
La temporada que ve es presenta plena d’interrogants, ens seguirà marcant el ritme aquest virus que encara no tenim controlat, però al marge d’això hi ha molts nois i noies que volen seguir fent esport a l’escola d’atletisme, i des de l’entitat hem de seguir treballant per tots ells i elles, també perquè les persones més grans puguin seguir gaudint d’èxits i salut i també per consolidar el projecte inclusiu en què estem treballant conjuntament amb el Club Esportiu TEB des de l’any 2018. 
Des del CAC agraïm la tasca desinteressada de totes les persones que entrenen i eduquen petits i grans i a totes aquelles que sempre col·laboren i aporten el seu gra de sorra... 
Ara més que mai, que tinguem un bon estiu! 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris