26/05/2023 Opinió
Aquest 28M et demano que em facis confiança
Dolors Ruiz

Fa 4 anys que soc regidora i, especialment ara que ho veig des de dins, no em conformo amb la manera en que s’ha fet política municipal aquests 16 anys. Per això tinc el ferm propòsit de ser alcaldessa i fer polítiques més eficients, participatives i transparents. Tu tens la possibilitat d’ajudar-me aquest diumenge a les urnes. 
Anem molt tard si ens comparem amb altres municipis. Especialment municipis propers on governa esquerra republicana. Som un poble amb moltes etiquetes però tenim un alcalde al 50% que ha deixat perdre subvencions de la generalitat i la diputació, ha deixat de fer projectes per no portar la feina endavant, I és que molts treballadors experimentats han marxat a altres ajuntaments on es senten més valorats. Mentrestant el manteniment d’instal·lacions esportives i culturals, la neteja del bosc i les franges es deixen de fer. Això és irresponsabilitat.
Ja n’hi ha prou de prorrogar aquest govern monocolor. Cal un canvi i esquerra volem liderar aquest canvi per fer polítiques eficients per responsabilitat amb les persones de totes les edats que necessiten facilitats i oportunitats.
Esquerra tot sovint hem aportat el seny que l’equip de govern no ha tingut. Hem lluitat i ho continuarem fent pels drets, per arribar a fer tarifació social, per les llibertats, per escoltar, analitzar i donar solucions del segle XXI. Esquerra hem confeccionat el millor programa polític per Castellar. I volem que el proper diumenge ens feu confiança, un gest per al canvi, un gest per renovar i transformar, el proper diumenge agafeu la papereta d’ERC i fem possible el Castellar que mereixem els que vivim al nucli urbà a Sant Feliu i a les urbanitzacions. 
És per això que refermo el meu compromís amb els castellarencs i les castellarenques de treballar al 100% per Construir un Castellar actiu i pròsper, més sostenible, més ben comunicat, més net, més accessible, més feminista. Responsable amb l’entorn, amb els nostres boscos i les nostres entitats i especialment amb les persones. 
Cal un canvi de govern, i esquerra Castellar som l’única alternativa possible. Aquest diumenge vota’m. Soc Dolors Ruiz i vull ser la primera alcaldessa republicana de Castellar del Vallès per transformar Castellar.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris