17/03/2023 Opinió
Albert, per a tu aquesta Medalla de la Vila tan merescuda
Ignasi Giménez

Dimarts, a la Comissió d’Honors i Distincions de l’Ajuntament vam tractar la iniciativa que aquesta alcaldia ha proposat d’atorgar la Medalla de la Vila al nostre estimat Albert Cornet i Calveras a títol pòstum.
L’Albert ha estat un exemple de talent, d’humilitat i d’estima a la seva vila d’acollida, on va arribar de ben petit provinent de Gironella. 
El recordarem sempre per la seva implicació en nombroses entitats castellarenques: de manera destacadíssima la seva passió pel Ball de Gitanes, pel futbol –tant a la Unió Esportiva Castellar com a l’enyorada Penya Lahiguera–, també a la Penya Solera Barcelonista, l’Associació de Famílies d’Alumnes d’El Casal i tantes altres.
La seva brillant trajectòria acadèmica i professional el van portar a ser catedràtic del Departament d’Enginyeria Electrònica i Biomèdica de la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona.
D’aquest talent extraordinari se n’han pogut beneficiar centenars i centenars d’alumnes de la vila, per als qui va ser un referent a les seves mítiques classes de reforç d’assignatures científiques i també a xerrades pels més experts, com la recent a la nostra Aula d’Extensió Universitària.
Fa unes setmanes, vam traslladar a la Rosa, l’Anna i l’Estel la voluntat d’atorgar a l’Albert la nostra màxima condecoració.
Al ple d’abril ho constatarem.
Albert, ara és moment d’honorar el teu llegat i ser al costat de la teva família, a qui tant has estimat i que tant t’ha estimat.
Mai et podrem agrair tot el que has aportat a Castellar.
Visca Castellar i la seva gent immensa!

Comparteix
M'agrada
Comentaris