05/07/2019 Opinió
Agraïment de Míriam Valldeperes
Míriam Valldeperes

Vull agrair als companys empleats públics i en especial als policies municipals (per privacitat no puc donar noms, però que tots ells saben perfectament qui són) que un cop més han demostrat amb escreix la seva gran professionalitat i vàlua davant fets, que en altres circumstàncies o altres persones haguessin passat per alt, o qualificat de innecessaris.
Dimecres 26/6, cap a les 7 del matí s’ha rebut una trucada a la prefectura de Castellar del Vallès, d’una veïna del municipi, manifestant que s’escoltaven miols a l’interior dels baixos d’un cotxe a un carrer de la població. 
Personats els agents al lloc dels fets i un cop verificat el soroll, ha començat un “rescat” que ha durant quasi dues hores per la complexitat d’on estava ubicat.
Finalment i gràcies a la actuació d’un bomber voluntari i de dos mecànics municipals s’ha pogut treure a una cria de gat molt petit, que segons informacions obtingudes  per referències duia tancat entre 12 i 14 hores.
Malauradament estem acostumats a que només es denuncien fets. Jo avui, vull fer-ho per deixar palès la gran i necessària tasca que tots els empleats públics fan diàriament als seus respectius llocs de treball, malgrat que moltes vegades es troben amb dificultats llargament reivindicades.
Gràcies a tos per la feina ben feta. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris