15/09/2023 Opinió
Agraïment i condol a la Festa Major 2023
Ignasi Giménez

La recent Festa Major de Castellar del Vallès ha estat una celebració excepcional, un esdeveniment que ens ha omplert d’alegria i emoció. En aquestes línies, vull expressar el meu profund agraïment a totes les persones i teixit d’entitats de la nostra vila que han treballat incansablement per fer d’aquesta Festa Major un èxit rotund.
Les entitats locals han contribuït de manera decisiva a l’èxit de la Festa Major. Les seves activitats culturals, esportives i lúdiques han estat un regal per a la nostra vila. Han mostrat el teixit ric i divers de Castellar del Vallès i han creat moments únics per a tots nosaltres. La seva passió per la nostra cultura i tradicions és realment inspiradora.
Els i les treballadores municipals, així com els serveis de neteja viaria, també han estat la columna vertebral d’aquest esdeveniment tan nostrat i estimat. Des de la planificació fins a l’execució, han dedicat innumerables hores i esforços per garantir que tots nosaltres gaudíssim d’una celebració vibrant i memorable. La seva dedicació i professionalisme han estat exemplars, i no podem més que agrair-los sincerament per la seva tasca impecable.
Però, malauradament, no tot han estat moments d’alegria en aquesta Festa Major. Hem de fer front a una tràgica pèrdua, la d’un dels nostres joves.
La seva mort ens ha colpejat profundament i ens recorda la fragilitat de la vida. Aquest és un moment de dolor i de reflexió, un recordatori de la importància de la nostra comunitat i de l’estima que compartim els uns pels altres.
En aquests moments de tristesa, també és crucial que ens donem suport els uns als altres. La nostra comunitat és una gran família, i junts superarem aquesta pèrdua i ens aixecarem més forts. Així ho hem fet sempre i així ho farem ara.
La Festa Major d’enguany serà recordada per molts motius, però, sobretot, serà recordada com una celebració de la vida i la comunitat. 
Continuem celebrant les coses bones, valorant els nostres llaços i treballant junts per un futur millor per a Castellar del Vallès.
Visca la Festa Major!

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris