03/09/2021 Opinió
Adeu-siau, Mn. Txema
Francesc Sagrera

Aquest darrer diumenge d’agost, vam acomiadar degudament el nostre bon rector de Sant Esteve de Castellar i Sant Feliu del Racó en la seva breu estada de quatre anys entre nosaltres. Diem breu perquè, encara que el període de quatre anys és curt per a una rectoria, la pandèmia d’aproximadament d’un any i mig encara l’ha fet sensiblement més curt.


D’acord que les lleis eclesials o diocesanes seran legals, però no deixa de ser una incongruència que la bona i eficaç llavor plantada per un eficaç pastor no es deixi veure fructificar  i al menys donar els primers fruits, a qui ha iniciat l’enèrgic i productiu treball. En el vocabulari de Déu aquest fet no sé quin nom té, en el parlar humà entenc que té una paraula concreta.


En fi, Mn. Txema, gràcies per la teva breu estada entre nosaltres, molts creiem ho has fet molt bé. I evidentment com a modesta i vella ovella de la comunitat de Sant Esteve de Castellar, BENVINGUT, Mn. Artur Boardman i llarga estada com a administrador parroquial de Sant Esteve de Castellar i Sant Feliu del Racó.

Comparteix
M'agrada
Comentaris