01/10/2021 Opinió
17 mesos després: tornem i gràcies
Dani Perez

Han passat 17 mesos des que la pandèmia de la COVID-19 ens va obligar a tancar-nos a les nostres llars per protegir-nos d’una malaltia que poc sabíem que seria tan intensa i que canviaria les nostres vides per sempre. Hem perdut en aquests temps moltes abraçades i somriures de persones estimades, i ens hem hagut d’acostumar a amagar els nostres neguits i alegries darrere d’una mascareta. Molts son els col·lectius i persones que han patit les conseqüències: infants, joves, restauradors, comerços, industria, però qui més les ha patit ha estat la gent gran, pagant fins i tot amb la seva vida. Per això volem tenir un record especial per totes les persones que ens han deixat en aquests temps i recordar sempre que ells son els veritables herois d’aquesta lluita.
Tot i així, la mostra de solidaritat i fermesa de la gent gran ha estat extraordinària i ara els volem felicitar i agrair aquest compromís social que van adquirir cedint l’equipament del Casal Catalunya a les escoles del municipi perquè cap infant es quedés sense un espai per la seva formació. Som conscients que no va ser fàcil i vàreu estar a l’alçada.
Ara que sembla que tot arriba a una certa calma, de la que no ens en podem refiar, tornem de nou a impulsar les activitats per gent gran al Casal Catalunya en estreta col·laboració i amistat amb la Germandat de Jubilats i Pensionistes de Castellar a qui hem d’agrair, la seva paciència, la seva comprensió i la seva col·laboració sempre desinteressada en la posada en marxa de nou del Casal Catalunya i la reforma del Casal de la Plaça Major que es convertirà en un nou espai per a la gent gran modern i actualitzat, amb un porxo i una terrassa interior i més espai per al desenvolupament d’activitats formatives.
Aprofitant que avui 1 d’octubre és el dia internacional de la gent gran, encetem totes aquestes activitats juntament amb l’inici del curs de l’Aula d’Extensió Universitària com la millor celebració possible d’aquesta efemèride. De tot cor us diem moltes gràcies a l’Aula, a la junta dels Casals, a les residències de gent gran , a voluntaris, monitors, treballadores i treballadors de la neteja, als tècnics municipals, sense vosaltres no ens haguéssim sortit, ara toca gaudir-ho amb responsabilitat, com sempre.

Comparteix
M'agrada
Comentaris