IMG 20210831 105746_1440x961
Una de les banderoles que es pot veure aquests dies al carrer Sala Boadella. || J. RIUS
Tot a punt per a la campanya 'Més comerç que mai'

La ciutadania podrà comprar vals de 5 o 10 euros a meitat de preu

Redacció

Segurament, si aquests dies passegeu per Castellar podeu veure un seguit de banderoles anunciant la campanya de promoció de vals de descompte que l’Ajuntament de Castellar i Comerç Castellar impulsen a partir del 6 de setembre i fins al 31 d’octubre o exhaurir existències.  Sota el títol de Més comerç que mai, la campanya per afavorir el consum local amb la promoció de vals de descompte per a la ciutadania permetrà injectar al comerç i la restauració locals fins a un total de 340.000 euros. Així, es traduirà en la posada en marxa de dos tipus de bons: un adreçat als establiments comercials i un altre per al sector de la restauració.


La ciutadania podrà adquirir vals de 5 i 10 euros de valor amb un 50% de descompte. Així, per exemple, es podrà comprar un val de 10 euros i només pagar-ne cinc, o un val de 5 euros a un preu de 2,5. El límit màxim de compra serà per un valor total de 30 euros per persona. Un cop adquirits, aquests vals es podran bescanviar, a partir del 6 de setembre i fins al 30 de novembre, a qualsevol dels establiments adherits a la campanya. Així, es traduirà en la posada en marxa de dos tipus de bons: un adreçat als establiments comercials i un altre per al sector de la restauració.


Durant el mes de juny la Regidoria d’Activitat Econòmica va difondre la iniciativa entre els establiments comercials i de restauració per promoure que s’adherissin a la campanya, que és totalment gratuïta per a ells. Per poder participar-hi només caldrà tenir una llicència d’activitat vigent a Castellar del Vallès i una superfície de venda inferior als 500 metres quadrats. Els establiments disposaran d’un distintiu en el seu local que acreditarà que participen a la campanya. Segons explica la regidora d’Activitat Econòmica, Anna Marmol, la campanya Més Castellar que mai serà “un estímul tant per al comerç urbà, que no haurà de pagar res per participar-hi, com per als consumidors, que podran fer compres a meitat de preu”. “Amb l’aportació que l’Ajuntament farà del 50% del valor dels vals volem ajudar a estimular el consum als comerços i restaurants de la vila després d’una època de crisi causada per la pandèmia”.


La ciutadania podrà comprar els vals a partir del 6 de setembre a través d’un portal que s’ha creat expressament per a la campanya: castellarvalles.cat/valsdescompte. A través d’aquesta web, que disposarà d’una eina de gestió interna, l’establiment podrà validar mitjançant un codi QR els vals que es vagin utilitzant i setmanalment rebran una transferència pel seu valor. De forma presencial, a partir de demà, es podran adquirir al Mercat Municipal (de 10 a 13 h de dilluns a divendres, no festius).Es podran fer servir fins al 30 de novembre per fer compres en més d'un centenar d'establiments identificats amb un adhesiu a l'entrada.

Comparteix
M'agrada
Comentaris