ASA7707_617x412
Els jugadors de la UE Castellar celebren el primer gol enfront del Juan XXIII. Albert San Andrés
27/10/2019 Esports
Victòria de tràmit a Terrassa (0-2)

La UE Castellar supera al Juan XXIII, que acaba el partit amb nou

Poc ha necessitat la UE Castellar per a sumar la vuitena victòria de la temporada. Dos gols i ordre en defensa ha estat suficient per superar per 0-2 a un lluitador Juan XXIII, que tot intentar-ho, no ha aconseguit superar la meta castellarenca i ha acabat amb nou homes.

Els locals estrenaven tècnic, Martí Alavedra, que en el seu moment també va passar pel Castellar, a banda d’equips com el Terrassa, Rubí o Europa entre d’altres en categories com la 2a B. Alavedra, de 75 anys, que ha substituït Juan Sánchez, era la principal novetat d’un equip que tot i anar últim a la taula i no haver aconseguit cap victòria, no és tan fàcil de superar com en principi pot semblar. Els blaus van ser un dels equips que van descendir juntament amb el Castellar del grup 4 de Segona Catalana.

En un terreny de joc de proporcions molt petites, el Castellar estava obligat a guanyar per arribar al derbi enfront de l’Olímpic Can Fatjó com a líder. Els de Juan Carlos Rodríguez golejaven des de les 12 del migdia al Matadepera (5-3) abans de visitar als castellarencs la pròxima setmana, on es dirimirà qui serà el líder del grup 6 de Tercera Catalana.

Els de Juan Antonio Roldán deixaven clar des del primer moment que venien a sumar els tres punts i posaven a prova la porteria rival amb xuts d’Estrada, ‘Rodri’ i Carlos Saavedra, tot i que no era fins al minut 11, que un remat de cap de ‘Rodri’ s’enfonsava al fons de la xarxa dels locals.

Amb el gol el partit es tornava més feixuc, amb molta dificultat per conduir la pilota i amb els blaus intentant arribar a la porteria contrària sense gaire èxit. Els castellarencs seguien manant i xutant sobre la porteria contrària defensada per Erik Garcia.

El tancament en defensa dels d’Alavedra evitava un joc vistós i amb el 0-1 al marcador s’enfilava el camí dels vestidors, on Roldán deixava Marc Sánchez i a Carlos Saavedra en la banqueta, sent Eric Martínez i Toni Murillo els que saltaven al verd.

Diversos tirs castellarencs tornaven a avisar, mentre que els terrassencs intentaven aconseguir l’empat mitjançant la contra, tot i que la falta de definició final i una sòlida defensa rival els minava l’objectiu minut rere minut.

David López debutava en lliga al 56, substituint un tocat Estrada, però el de Sentmenat només podia romandre 24 minuts sobre la gespa, tornant a notar molèsties i abandonant el camp per precaució. Marc Repiso substituïa Xavi Rodríguez al 72’, dos després de l’expulsió del local Alejandro Gómez per doble groga, després d’unes protestes insistents al col·legiat. No seria l’única, ja que Enrique Torres també veia la segona groga per protestar al 82, tres minuts després d’un remat de cap de Repiso, que significava el segon gol pels visitants.

El Castellar complia el tràmit dels tres punts en el camp d’un batallador cuer i afrontarà la pròxima jornada amb els deures fets i sense haver deixat escapar cap punt.

“Aquest són els partits més complicats, amb equips de la part baixa i que, com en aquest cas, no són tan dolents com sembla. S’han tancat i han jugat a la contra des del primer moment, la qual cosa és difícil perquè has de deixar espais, però no ens han fet gaires ocasions i a la segona tot intentar-ho una mica més, no ens han fet gaire mal” ha explicat el tècnic Juan Antonio Roldán, que ja mira a la pròxima jornada de lliga enfront el Can Fatjó: “Són un gran equip, acostumat a categories superiors i amb una plantilla més veterana que la nostra. Molt competitius i difícils, a més, amb un entrenador que ens coneix bé -ja que va estar la passada temporada al Castellar-, però estarem a la jornada 9 i no crec que sigui definitiu sigui quin sigui el resultat”.

Roldán fuig d’eufòries tot i les vuit victòries i explica que “en l’equip no hi ha eufòria per la ratxa. Saben que encara no hem fet res de res, ja que portem vuit partits de 34. Pensem en el partit de cada setmana i en fer-ho bé durant la setmana als entrenaments” sentència.

Fins ara, els números de l’equip són per emmarcar: 24 punts de 24 possibles, vuit victòries, 19 gols a favor (2,3 per partit) i només un en contra (0,12), abans de rebre a l’Olímpic Can Fatjó (dissabte 2, 17:00 h) en el que serà un dels partits més emocionants de la temporada.