ASA8687_1440x961
La Noob Race va garantir un matí de rialles i esport. || A. San Andrés
29/09/2021 Esports
La tercera Noob Race no defrauda ningú

Can Juliana va a tornar a acollir aquesta prova de resistència que va comptar amb 235 participants

A. San Andrés

El món atlètic està replet de curses i proves on només els més preparats poden competir per guanyar i on en la major part dels casos només es pot optar a ser finisher, un fenomen que gràcies als organitzadors s’ha estès en els últims anys. De tant en tant, alguna cursa intenta desmarcar-se d’aquest registre amb la intenció que els participants també puguin gaudir i riure durant la pràctica d’exercici físic: amb aquesta premissa va néixer l’any passat la NOOB Race, una prova més semblant al conegut ‘Humor Amarillo’ que a una cursa a l’ús.

 


Amb la intenció d’encabir als més i als menys preparats, aquesta cursa amb seu a Can Juliana, va arribar dissabte a la tercera edició, si bé era la segona amb seu a Castellar. Aquesta vegada, el recorregut va canviar, circulant per un tros de bosc, a més del riu i amb obstacles nous, que no van defraudar a cap dels participants, que en aquesta edició van arribar als 235, majoritàriament gent dels voltants, però també participants de la segona edició a Maçanet de la Selva.

 


“Estem molt contents de com ha anat”, ha explicat Mireia Datzira, directora de 3Events, organitzadora d’aquest esdeveniment. “La gent ha respost molt bé i els missatges que ens han arribat són molt bons. Ja hem tancat una nova edició a Maçanet i esperem tornar a Castellar”, afegeix.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris