16   padel_950x634
El castellarenc Biel Torras durant un partit de pàdel. || Cedida
14/09/2022 Esports
Sandra Oliveras, Ivet Val i Biel Torras seleccionats amb Catalunya

Els castellarencs viatjaran a Jaén per disputar el XIX Campionat d'Espanya per seleccions autonòmiques

Albert San Andrés

Tres castellarencs han estat seleccionats per a jugar la fase final del XIX Campionat d’Espanya de pàdel per seleccions autonòmiques, Sandra Oliveras, Ivet Val i Biel Torras, que aquest cap de setmana viatjaran a Jaén amb la intenció de portar el trofeu a casa.


Les dues castellarenques i el castellarenc s’hauran d’enfrontar als rivals de categoria cadet, juntament amb l’equip format amb Andrea Ustero, en el cas femení i Arnau Candelo i Marcel Font en el quadre masculí.


Oliveras no amaga la seva sorpresa per la convocatòria i ha explicat que “ser seleccionada va ser una sorpresa, ja que hi ha moltes noies que fa molt més temps que juguen que jo a aquest esport i competint. En el meu cas, no fa gaire que competeixo i sempre és un plaer poder gaudir d’aquesta oportunitat. Ens han seleccionat juntament amb dues companyes d’entre totes les jugadores catalanes i això és una alegria.”


L’evolució i millora en el joc i els bons resultats és la causa més probable d’aquesta inclusió en la selecció catalana: “estic molt orgullosa del treball que he fet aquest any, ja que l’any passat no ho hauria ni imaginat poder arribar a la Selecció Catalana. Crec que tot esforç té la seva recompensa i aquest any he fet un canvi important, millorant en tots els aspectes del joc i gràcies a això he tingut la recompensa”.


El torneig es disputarà des d’aquest divendres dia 16 al diumenge 18, en les instal·lacions dels clubs Entrena2 i Pádel Premium de la capital mundial de l’oli d’oliva.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris