Max Plans lluitant una pilota en una imatge d'arxiu_617x412
Max Plans lluitant una pilota en una imatge d'arxiu - Quim Pascual
21/11/2015 Esports
Retorn a la victòria (7-6)
L'HC Castellar trenca la ratxa de cinc derrotes consecutives amb una victòria contra el Valls
Després de cinc derrotes consecutives, l'HC Castellar trenca la mala ratxa que arrossegava des de fa cinc setmanes amb una victòria (7-6) contra l'HC Valls al pavelló Dani Pedrosa de Castellar. Els de Fidel Truyols sumen per allunyar-se de la zona de descens directe del grup B de primera catalana.

Les últimes quatre de les cinc derrotes per la mínima ja havien deixat entreveure que l'equip de Truyols estava en el camí correcte per aconseguir seguir progressant en el joc, però que només li mancava una mica de sort de cara a rematar els partits amb la victòria. Contra el Valls, aquesta dosi de fortuna ha arribat i els castellarencs han doblegat als tarragonins, rival directe en la lluita a la zona baixa.

Jordi Vegas estrenava el marcador abans de complir-se els dos minuts de partit, però els de l'Alt Camp capgiraven el marcador amb dos gols al minut 4 i 15.
Al 18, Joel Fernández marcava després d'una directa i de l'expulsió per vermella directa d'un tarragoní, després d'agredir a Oriol Comas. Vegas aprofitava poc després per capgirar de nou el marcador i marxar al descans amb un 3 a 2 favorable als de Truyols.

La nota negativa era la retirada de Joel Fernández del partit després d'un fort cop al genoll i el club encara és a l'espera dels resultats de les proves mèdiques per saber l'abast de la lesió.

El resultat deixava una segona part molt oberta, però els locals no volien donar opció al rival i als 22 segons de joc, Yeray Aragonés marcava el quart gol castellarenc i ampliava la distància al lluminós del Dani Pedrosa.
Els tarragonins tornaven a retallar diferències abans del minut 6, però una directa transformada pel junior Marcel Montollor tot seguit donava certa tranquil·litat als de Truyols.
En un minut boig, els visitants transformaven un penal que fixava el 5 a 4, per un minut després fer el sisè gol oels locals, obra d'Aragonés.

El Castellar jugava còmode però al 15, els vallencs tornaven a retallar diferències. Tres minuts després el Pedrosa emmudia amb l'empat dels de Tarragona i el fantasma de la derrota sobrevolava de nou el pavelló castellarenc.
Però cinc derrotes ja eren suficient pels de Truyols, que la intensitat als entrenaments durant la setmana els donava el plus necessari per que Marcel anotés el seu segon gol de directa i tanqués el marcador per aconseguir la primera victòria en sis jornades.

Els de Fidel Truyols sumen la tercera victòria de la temporada a la desena jornada i s'allunyen del descens.