DSC 2902_950x634
Participants de la quarta edicio de la Marxa Nòrdica del CEC || CEC
09/11/2023 Esports
Rècord a la Marxa Nòrdica del CEC

La 4a edició de la Marxa Nòrdica del Centre Excursionista de Castellar va tenir 164 participants el cap de setmana passat

164 participants van poder gaudir de la 4a edició de la Marxa Nòrdica del Centre Excursionista de Castellar, en el que va ser la millor dada de participació en totes les edicions disputades.


La prova, emmarcada dins del calendari de la FEEC, va transcórrer sense cap incident, tot i que el vent va dificultar el desenvolupament normal de la marxa, no només per la infraestructura d’aquesta, sinó perquè per primera vegada van participar un grup de persones amb visibilitat reduïda, que van ser conduïts pels monitors de la UES durant tot el trajecte. En total van ser 164 participants, dels quals 107 van ser dones i 57 homes,  la millor participació de les últimes quatre edicions.


Des del club muntanyenc local expliquen que va ser “una jornada plena de felicitacions per part de les entitats i dels participants, tant per l’organització com per l’entorn . Una edició més donem les gràcies a participants, voluntaris i organitzadors, així com a la col·laboració de l’ADF i dels estudiants, que amb el servei comunitari han col·laborat. A la UES, per dipositar la confiança en nosaltres i als comerços de Castellar que per la qualitat dels seus productes en els avituallaments. A les botigues i marques que ens han permès amb els seus obsequis premiar alguns dels participants. I a l’Ajuntament de Castellar, que ens ha facilitat infraestructura i material per poder dur a terme aquesta edició”. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris