12   Quim Alarcón_1440x961
Quim Alarcón en la banqueta del Pavelló Puigverd en un partit d’aquesta temporada. Albert San Andrés
27/07/2020 Esports
Quim P. Alarcón: “La temporada ha estat positiva”

En el millor moment de l’equip a la lliga, la progressió es va veure tallada per la pandèmia. El tècnic del CB Castellar fa un repàs a la temporada 2019-20

Albert San Andrés

·  L’equip ha salvat la temporada. Que ha comportat acabar així?
Haguéssim preferit acabat salvant-nos però jugant totes les jornades que faltaven. És cert que a causa de la pandèmia era impossible baixar de categoria, però estem convençuts que ho haguéssim aconseguit igualment.

 

·  Quin balanç global podem fer de la temporada?
Per a nosaltres la temporada ha estat molt positiva en molts aspectes. El més important és que hem començat a construir un equip. Hem començat a marcar una identitat. Des del principi la nostra il·lusió era competir amb jugadors de casa, jugadors de la segona plantilla, jugadors que se sentissin orgullosos de formar part d’aquest projecte i crec que ho hem aconseguit. Les victòries van tardar una mica a arribar i tot es va aturar en el millor moment de l’equip.

 

· Queda lluny la victòria a Castellbisbal del dia 8 de març.
Una mica, però a la vegada queda un gran record. Va ser el millor partit de la temporada contra un bon equip i en una pista molt difícil.

 

· Estàveu en un bon moment de forma i amb possibilitats d’aconseguir la vuitena plaça, amb 4 victòries en 7 partits.

Crec que estàvem al millor moment. Les victòries arribaven i la manera de jugar cada vegada era millor. Haguéssim aconseguit les victòries necessàries per evitar la promoció de descens. Si més no, haguéssim arribat a un possible play out amb totes les opcions per salvar la categoria.

 

· Poca gent creia en aquest equip, però malgrat tot, heu demostrat que éreu capaços d’aconseguir-ho.
Quan canvies la filosofia i l’estructura d’un equip, normalment els primers mesos són complicats perquè tothom s’ha d’adaptar a la nova identitat. Vull remarcar el compromís en tot moment de tots els jugadors que han participat en la construcció. Sens dubte clau per aconseguir les nostres metes.

 

· La força del CB Castellar resideix en un grup format per veterans i joves.
Crec que el secret és aconseguir que l’única diferència entre uns i altres sigui l’edat. La nostra força ha estat que la il·lusió i el compromís de tots els jugadors ha estat la mateixa prescindint dels anys. Tot i això des del primer moment que em vaig reunir amb el president vam tenir molt clar que volíem ajuntar jugadors amb més veterania amb jugadors joves. Necessitàvem jugadors amb una certa experiència capaços d’ajudar als més joves en l’adaptació de la competició. I jugadors joves que volguessin aprendre i seguissin el camí dels més experimentats.

 

· Com es presenta la pròxima temporada? Perquè encara està tot en l’aire per culpa del virus.
La temporada pel que fa a plantilla i reptes esportius a aconseguir es presenta amb molta positivitat i confiança. El fet que pràcticament tots els jugadors de la temporada passada segueixin, donarà continuïtat al projecte. Tenint en compte la situació que estem vivint, la pròxima temporada és plena d’incertesa. Ningú avui dia sap que passarà als pròxims mesos.

 

· Quins són els objectius a Copa per la nova temporada?
Seguir treballant al màxim sabent que si ho fem podrem competir amb tots els equips de la categoria. Estic segur que els resultats vindran sols.

 

· De moment el retorn de Pau Viladomat és la gran novetat pel pròxim curs. Hi haurà més incorporacions?
Estem súper contents que en Pau hagi volgut unir-se al nostre projecte. El seu compromís i qualitat ens aportarà molts aspectes que de ben segur sumaran molt a l’equip. Amb ell i la resta de jugadors de la pedrera completarem la primera plantilla d’aquesta temporada.

 

· Encara sense notícies oficials de la FCB, sabeu com quedaran els grups de Copa Catalunya?
Fins a on sabem hi ha una proposta de que la categoria estigui formada per 36 equips repartits en 3 grups de 12 equips cada grup.

 

· S’ha adaptat bé el club a la situació actual?
Hem intentat adaptar-nos el millor possible. Però és difícil,  ja que estem vivint una situació que no s’havia viscut abans. Tant amb els entrenaments on-line que vam fer durant el confinament com en el casal d’estiu, el club ha volgut estar a prop dels jugadors i del poble de Castellar. Ara ja toca organitzar-nos bé pel mes de setembre, a veure si podem començar a entrenar amb una certa normalitat.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris