13   futsal01_1440x961
Homenatge a Carles Franch al Puigverd amb la seva dona i els seus fills i la presència dels assistents a l’acte. Albert San Andrés
07/06/2023 Esports
Ple al Puigverd en record d’en Carles Franch

Diversos partits disputats van retre homenatge a un home de futbol que va promocionar el futbol sala escolar a Castellar

 

Albert San Andrés

El I Memorial Carles Franch Piñol de futbol sala es va disputar el passat dissabte amb la celebració de diversos partits amistosos entre el FS Castellar, el Manresa FS i l’Academy F6 Fernandao i un torneig escolar. El Puigverd es va omplir per retre homenatge a un home de futbol castellarenc, amb la presència de la seva família.
Franch (Sabadell 1971 - Castellar 2022) va néixer en una família apassionada pel futbol. Va debutar al Mercantil sabadellenc i als 11 anys va passar a la UE Castellar, quan la seva família va canviar de residència. En categoria juvenil va fitxar pel CE Sabadell, passant posteriorment pel primer equip del Castellar, la Penya Higuera i el Llorençà.
Posteriorment, es va dedicar al futbol 7 i futbol sala, sent entrenador de la base de la UE Castellar i el FS Castellar, destacant la seva afició per esports com l’atletisme, el senderisme o les bitlles catalanes.


Amb la idea de promocionar l’esport pels més petits, va arrencar el projecte Mou-te! a El Sol i la Lluna, juntament amb altres pares, promocionant les activitats extraescolars. Arran d’aquestes iniciatives, els seus fills vesteixen en l’actualitat les samarretes del Manresa FS (gran), del FS Castellar (mitjà) i del Club Atlètic Castellar (petita).
Els seus amics el defineixen com una persona “discreta, seriosa, observadora, gran apassionada del futbol sala, que sempre feia seguiment de tots els infants allà on anessin a parar, per veure la seva evolució, perquè continuessin la seva vida al món del Sport”.


Arran de la seva inesperada mort, des de Mou-te i el FS Castellar es va pensar a retre homenatge amb l’objectiu que els nens de la base formessin equips com agraïment a tots els seus anys de dedicació i poder tenir present tots els valors aportats al món de l’esport.


Si al matí, el protagonisme se’l van emportar els equips dels més petits, a la tarda, el triangular entre cadets i juvenils de l’Academy Fernandao, el Manresa i l’equip local va aconseguir omplir el Puigverd. Sense tenir caràcter competitiu, el torneig també neix amb una causa benèfica, unint-se al projecte “Toca el Cor” del grup d’investigadors de malalties cardiovasculars des de la infància de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, on van anar tots els diners recollits.


“El que va succeir aquest dissabte és el que intentem que sigui aquest club. Gent de Castellar, de la casa, que desinteressadament es bolquen per retre homenatge al Carles. Aquest memorial ha estat una manera preciosa d’unir al món del futsal i gaudir d’una jornada on més de 200 esportistes han pogut retre homenatge al Carles, una persona molt estimada. També volem agrair la participació del Manresa FS i de l’AcademyF6 Fernandao per la seva predisposició i la seva participació. Personalment, només puc dir que és un orgull estar en un club on les famílies estan implicades d’aquesta manera” va explicar el president del Castellar, Jorge Barbero.

Fi de temporada del sènior

El partit entre el primer equip del FS Castellar i el Manresa FS juvenil on juga el fill del Carles Franch, va ser l’últim de la temporada pels de Darío Martínez. Amb un 4-7 al marcador, l’equip de Tercera Divisió ja mira a la pròxima temporada amb la intenció de reforçar-se, per no haver de passar pels mateixos problemes d’aquesta, on l’equip es va salvar en l’última jornada de lliga. Els taronges jugaran la quarta temporada a 3a, segona consecutiva.

Comparteix
M'agrada
Comentaris