ASA5222_1440x961
Els jugadors de la UE Castellar celebren el primer gol d'Iker Roldán. Albert San Andrés
07/06/2021 Esports
Amb pas ferm cap a quarts de final (4-0)

La UE Castellar goleja al CP Sarrià i ja pensa en el pròxim partit enfront del Can Gibert

Aquesta està sent una temporada estranya, però que ens està deixant un bon regust de boca parlant de futbol. La no disputa de la temporada regular, no ha servit per a fer dubtar a la UE Castellar, que segueix amb pas ferm en la competició de Copa substituta de la Segona Catalana. Els de Juan Antonio Roldán van superar per un contundent 4-0 al CP Sarrià i ja albiren el partit enfront de la UE Can Gibert com a nou repte per arribar a la final a quatre.

Poc o res es coneixia de la temporada feta per l’equip barceloní del CP Sarrià, segon classificat del grup 5 de la fase regular de la Copa. El coeficient els va fer entrar en la segona ronda amb l’aura d’haver sigut capaços de guanyar al líder del grup, l’Europa B, en el Nou Sardenya. Per la seva banda, la principal garantia de la UE Castellar era el ple total de victòries, sent l’únic equip que ho ha aconseguit d’entre els participants en els 13 grups de la competició: sis de sis.

Després del preceptiu minut de silenci per la mort de la germana del directiu Francesc Bordó, els de Juan Antonio Roldán van voler resoldre per la via ràpida. L’equip va dominar la possessió i el control del joc des de l’inici, sense donar gaires opcions als de la Ciutat Comtal.

Marc Estrada enviava una pilota al pla al minut 7, error que Iker Roldán resolia al 12 amb un impecable remat de cap per obrir el marcador. Les ànsies atacants dels castellarencs es calmaven durant uns minuts, estabilitzant-se el joc al centre del camp i amb un clar penal no xiulat per mans dins de l’àrea. Estrada va tornar a perdonar dues ocasions clares, però a la tercera aconseguia anotar després d’una jugada de superioritat exultant de David López, que va desbordar a tres defenses per assistir al seu company.

David López va donar dues assistències de gol, quallant una gran actuació.

David López va donar dues assistències de gol, quallant una gran actuació. || A. San Andrés

Amb el 2-0 al descans, els de Sarrià van iniciar la segona sense cap complex, semblant que donarien més guerra de la que finalment van donar. Tot i algun atac sense definir i amb un Xavi Viso impecable, els blanc-i-vermells van tornar a prendre el control del partit i al 59, Estrada va tornar a demostrar perquè és el màxim golejador de l’equip -i del grup en la primera volta amb 5 gols- aprofitant una altra jugada antològica de López, des del mig camp i fins a l’àrea petita.

La sentència va arribar amb una centrada a pilota aturada de Jan Marc Roldán, rematada de cap per Carlos Ortiz, certificant la victòria i el bon estat de forma d’un equip al qual tothom li hagués agradat veure lluitar per l’ascens en temporada regular.

“Ha estat un partit una mica més plàcid del que ens esperàvem, enfront d’un bon rival que ha pressionat molt. S’ha fet una primera part espectacular amb jugadors que han marcat la diferència i sobretot s’ha vist un equip molt complet, sacrificant-se tothom per l’equip i aquesta és la línia a seguir” va explicar al final del partit l’entrenador assistent Tomás Ramos. “Hem fet un bon partit, sortint des de l’inici molt fort i amb ambició per guanyar i fent bon futbol i aquesta és la línia a seguir” va afegir el defensa central Rodri.

Pel que fa a la següent eliminatòria, la UE Can Gibert gironina va superar als penals a l’Europa B per 3-1, després d’acabar sense gols el temps reglamentari i serà el pròxim rival dels de Juan Antonio Roldán. L’últim escull per arribar a la final a quatre que es disputarà a Vic en dues setmanes seran els vermells, un equip que ha ocupat la part mitja-alta de la taula en les últimes temporades i que farà un fortí del camp de futbol de Santa Eugènia per intentar superar als castellarencs.