Aitor Granados enfront del Santa Perpètua. Albert San Andrés
22/08/2019 Esports
La UE Castellar empata sense gols a Santa Perpètua

Els de Juan Antonio Roldán comencen la pretemporada

L'equip blanc-i-vermell va fer rodar la pilota en el primer partit d'aquesta pretemporada en el Municipal Paco Navarro enfront de la UCF Santa Perpètua, amb resultat d'empat a zero. Juan Antonio Roldán va donar minuts als nous reforços que van deixar entreveure detalls de gran qualitat.

Tot i la falta dels tres davanters de l'equip, la UE Castellar es va mostrar dominadora durant la primera part, enfront de l'equip recentment ascendit a Segona Catalana.
Durant els primers 45 minuts, els castellarencs van deixar detalls de molta qualitat en les botes de les noves incorporacions Sergio Rodríguez –Rodri-, Aitor Granados i del ja veterà en l'equip David López, a banda de certificar que la defensa serà aquesta temporada un dels punts forts de l'equip.
Els locals, amb quatre cares noves, van crear més perill a la segona part, on l'allau de canvis tàctics i de jugadors va desvirtuar el joc en ambdós contendents. El rival tampoc ho va posar fàcil durant els 90 minuts i és que els d'Óscar Castel van ascendir després de quallar una temporada on només van perdre un partit, deixant escapar només 19 punts en tota la lliga. Mantenint el bloc i reforçats per afrontar la nova temporada, li van posar les coses difícils als blanc-i-vermells, que van provar diverses formacions durant el transcurs.

Els de Roldán, que militaran aquesta temporada al grup 6 de Tercera Catalana, debutaran dissabte set de setembre (18:00 h) al Joan Cortiella enfront del Mirasol-Baco Unión. Abans però, s'enfrontaran aquest dissabte (20:00 h) al Sabadell Nord de 1a Catalana a casa i diumenge (19:00 h) al CE Mercantil.
Dimecres 28 visitaran el camp de la Sabadellenca (20:30) i divendres 30 al Molins (20:00 h) a domicili. L'últim partit dels castellarencs serà al camp de l'Atlètic Júnior (20:30 h) el 5 de setembre.