7R 8989_617x412
Una parella infantil segueix el recorregut de la 58a Marxa Infantil de Regularitat amb l'ajunt del mapa facilitat per l'organització. || Q. PASCUAL
09/10/2019 Esports
La 58a Marxa Infantil de Regularitat bat rècords de participació

Fins a 230 parelles han participat a la 58a edició d'aquesta marxa que organitza el Centre Excursionista Castellar

Marina Antúnez

Superant totes les previsions, 230 parelles - 460 castellarencs, sobretot infants- , van participar a la 58a Marxa Infantil de Regularitat organitzada pel Centre Excursionista de Castellar. D'aquesta manera, l'entitat bat tots els rècords de participació respecte altres edicions anteriors. A l'edició de l'any passat, hi van participar 189 parelles, per tant, l'increment en el número d'inscrits d'aquest 2019 ha estat notable.Un total de 187 de les parelles apuntades van ser infantils, i 43, mixtes (adult i infant).

 

Enguany, el recorregut total sumava 9,2 quilòmetres i va transcórrer des de la plaça d'El Mirador, a la sortida, en direcció a Ca n'Oliver, passant per Can Carner, seguint fins a Castellar Vell - punt de parada per esmorzar -, pujant a continuació cap al Castell de Clasquerí - punt de jocs i avituallament -, i tornant per la banda de Can Riera, cap a Can Barba - punt d'avituallament -, i finalment, arribant de nou a la plaça d'El Mirador.

 

La primera sortida es va fer a les 8.30 h i, correlativament, van anar sortint les diverses parelles segons el dorsal, que marcava l'hora de sortida per parella. A primera hora, la meteorologia estava inestable, i fins i tot van arribar a caure quatre gotes que van fer desplegar més d'un impermeable. Però de seguida el temps va millorar i la resta de la marxa va desenvolupar-se entre sol i núvols. No es va lamentar cap incidència. L'arribada també va ser esglaonada, donant per acabada la marxa cap a les 13.30 hores, aproximadament. A tots els participants se'ls va fer entrega d'una bossa amb regals dels patrocinadors.

 

Arribant al punt de control i zona de jocs del Castell de Clasquerí. || Q. PASCUAL

Arribant al punt de control i zona de jocs del Castell de Clasquerí. || Q. PASCUAL

Zona de jocs de la Marxa Infantil de Regularitat, al Castell de Clasquerí. || Q. PASCUAL

Bassa i zona de jocs de la Marxa Infantil de Regularitat, al Castell de Clasquerí. || Q. PASCUAL

 

 

La marxa infantil té com a objectiu fomentar l’aprenentatge dels infants per aprendre a desenvolupar-se en l’entorn natural i a caminar amb continuïtat de forma responsable i autònoma, i passar-ho molt bé envoltats de nens i nenes.En aquest sentit, l'organització del CEC s'ha vist obligada a desqualificar tots aquells participants que han estat acompanyats en algun moment d'un adult no inscrit. El reglament especifica clarament que és motiu de desqualificació anar acompanyat de persones no inscrites a la marxa.

 

Els resultats provisionals de la 58ª Marxa Infantil de Regularitat de Castellar del Vallès ja es poden consultar a la pàgina web del centre, http://centrexcursionista.entitatscastellar.cat. D’una banda els temps realitzats de les 230 parelles participants i,  de l’altra, la classificació guanyadora d’aquest any. 

 

El proper 10 de novembre, a l'Auditori Municipal Miquel Pont i a les 11 hores, es donaran a conèixer els resultats definitius de les parelles guanyadores, se'ls entregarà un guardó i es projectarà un recull d'imatges de la marxa amb tots i totes les participants a la 58a Marxa Infantil de Regularitat d'aquest 2019.

 

Fins a 43 parelles mixtes van participar a la 58a Marxa Infantil de Regularitat. || Q. PASCUAL

Fins a 43 parelles mixtes van participar a la 58a Marxa Infantil de Regularitat. || Q. PASCUAL

Comparteix
M'agrada
Comentaris