16   Kovacs_1440x961
Sergio Kovacs continua acumulant èxits en gimnàstica i ja és una de les grans promeses nacionals. | | Cedida
17/05/2023 Esports
Kovacs, campió de la Internacional Junior Team Cup a Berlín

L'atleta competia sota els colors de la Selecció Catalana

El gimnasta castellarenc Sergio Kovacs (CG Sant Boi) va proclamar-se el passat cap de setmana campió de la Internacional Junior Team Cup a Berlín, Alemanya. L’atleta ho va fer sota els colors de la Selecció Catalana.


A Alemanya, de les sis proves disputades, Kovacs va ser el millor en salt i anelles, sent segon en barres i sumant un total de 78.000 punts, superant al nord-americà Chase Davenport-Mills (76.950) i a l’anglès Jonas Rushworth (76.500). El seu company Álvaro Giraldez va ser el següent millor català, en novè lloc.


La gran trajectòria gimnàstica de Kovacs continua als seus 17 anys, després d’haver pogut superar els problemes de nacionalitat que des de petit l’havien deixat fora de les classificacions nacionals, però no de les regionals, on la catalana el va deixar participar amb normalitat. A banda de solucionar-ho i assolir la nacionalitat -aspecte que li havien negat per ser fill de pares romanesos, tot i haver nascut a Castellar-, avui dia és un dels millors puntals de la Selecció Espanyola de gimnàstica i actualment ha traslladat la seva residència a Madrid, on forma part del grup integrat al Centre d’Alt Rendiment i participarà en els Jocs Europeus que es disputaran a Maribor (Eslovènia) del 22 al 30 de juny. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris