16   basquet_1440x961
Isidre Travé deixa la banqueta del CB Castellar per decisió del club, després dels mals resultats. Albert San Andrés
01/02/2023 Esports
Isidre Travé, destituït del CB Castellar

El president Josep Bordas serà el substitut interí mentre es troba un nou tècnic

Albert San Andrés

La mala ratxa en lliga del CB Castellar ha provocat la destitució d’Isidre Travé com a tècnic del primer equip. El president Josep Bordas prendrà les regnes de manera interina fins a trobar un substitut de garanties per afrontar el que resta de lliga.


En una decisió sense precedents en els últims anys al club groc-i-negre, la junta directiva de l’entitat ha decidit cessar del càrrec a l’entrenador que va arribar a la banqueta el passat estiu. Un balanç d’una victòria i 13 derrotes, l’última la passada setmana enfront de l’SD Espanyol (78-69), ha precipitat la sortida del tècnic.


Segons s’ha informat des del club, el president Josep Bordas reemplaçarà a Travé en la banqueta, davant de la impossibilitat de trobar en aquests moments un tècnic de garanties per a redreçar la trajectòria de l’equip. Bordas, que ja ha entrenat al sènior en diferents etapes, tindrà la difícil feina de trencar la dinàmica negativa d’un conjunt, que no coneix la victòria des del passat 16 d’octubre, quan van superar per 101 a 87 al CB Vilatorrada.


En l’última jornada de lliga, els groc-i-negres van caure amb l’Espanyol, en un partit on els pericos van aprofitar la renda del primer quart per aconseguir la victòria.

Comparteix
M'agrada
Comentaris