15   hoquei_950x634
L’HC Castellar va saber sobreposar-se a un rival complicat com el CP Vic, i acumula una renda de dos gols per a la tornada. || Cedida
26/05/2023 Esports
L’Hoquei Club Castellar, a 50 minuts de l’ascens

Els de Pep Mateo van superar per 2-4 el CP Vic i jugaran el partit definitiu, aquest dissabte (19.15 h) al Dani Pedrosa

L’HC Castellar va golejar a domicili el CP Vic per 2-4 i fa un pas de gegant per assolir la categoria aquesta setmana al Dani Pedrosa. L’equip grana està a només 50 minuts de retornar a Primera Catalana després de superar el filial vigatà, quatre temporades després d’haver perdut la categoria.

En una pista sempre complicada, els de Pep Mateo van saber imposar el seu ritme per acabar golejant i emportar-se dos gols de renda per a la tornada al Pedrosa. En un partit tècnic i molt físic, Jan Canudas, Jordi Vegas, Tato Homet i Ferran Garcia van ser els golejadors d’un Castellar que va topar amb un Vic molt jove, lluitador, intens i vertical, amb un molt bon porter que va aturar moltes ocasions visitants.

El Castellar en alguns moments va caure en el seu desordre, però es va imposar per talent i tècnica, amb el suport a la grada d’un centenar de seguidors, que van veure com el seu equip va malbaratar quatre directes.

Tot i les dificultats, els granes no van deixar lloc a sorpreses davant d’un rival que busca retornar a categories més altes els seus equips de base i dissabte que ve, a un quart de vuit del vespre, haurà de rematar la feina en un Dani Pedrosa que serà una bombonera per ajudar un equip que no pot abaixar la guàrdia, ja que dos gols són una diferència relativament fàcil de remuntar.

“Esperem un Pedrosa ple a vessar, com ha passat durant tota la temporada, i que empenyi l’equip cap a l’ascens a Primera Catalana. Creiem que l’equip fa molts anys que treballa fort per assolir-ho.
L’any passat va ser una decepció no aconseguir l’objectiu, però durant tota la temporada s’ha mostrat fort i cohesionat, i s’ho mereixen. Serà un orgull pel club assolir aquesta categoria i un referent per als més petits. I al mateix temps un orgull per a tot el poble”, ha explicat el seu president, Roger Benet.

Durant el descans del partit d’aquest dissabte (19.15 h), el club sortejarà tres televisors de 24” per a qui aconsegueixi anotar un gol des del mig del camp a porteria buida.