90_950x634
Georgina Garcia en una competició internacional fa uns mesos, en concret a l'Open de Porto
28/01/2021 Esports
Georgina Garcia, confinada a Austràlia després de l’Open

Tot i caure fa un parell de setmanes en la prèvia de l’Open d’Austràlia, la castellarenca Georgina Garcia continua de quarantena a l’illa oceànica després d’un positiu a l’avió que la va portar a l’illa. En princpi, tornarà aquest dissabte

Tot i caure fa un parell de setmanes en la prèvia de l’Open d’Austràlia, la castellarenca Georgina Garcia continua de quarantena a l’illa oceànica després d’un positiu a l’avió que la va portar a l’illa. La tenista, que ja es va passar el virus el desembre passat, sortirà aquest divendres, després de 14 dies tancada a l’hotel australià, juntament amb 70 tenistes més.


“Pensava que estava refredada i vaig fer-me la prova al desembre. Vaig donar positiu, però vaig recuperar-me sense problema”, explica Garcia, que admet que algunes de les condicions de l’hotel no han estat del tot correctes: “No tenim ni aire, ja que no podem obrir la finestra i el menjar és molt fluix i en poca quantitat. T’ho deixen tot a la porta, truquen i l’has d’agafar”. L’Huracà remarca que “ens han ajudat portant-nos material per entrenar a l’habitació i com a mínim fer alguna cosa”, però tot i això ha tingut algun moment de crisi, i ha hagut de recórrer a la psicòloga que el torneig ha posat a la seva disposició. Tot i això admet que “ho he portat molt bé, ja que venia d’una situació semblant, ja que vaig estar tancada 12 dies per haver-me contagiat. Ha estat mala sort, ja que havia pogut fer una bona temporada”.


“En arribar a Austràlia, un passatger de l’avió va donar positiu. Tenir anticossos aquí no els importa gaire i et confinen igual”, explica la tenista, que està sola a Austràlia, amb el seu entrenador, Sergi Vidal, confinat en un altre hotel. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris