ASA7842_617x412
Óscar Carmona i Marc Estrada celebren el primer gol del partit a Can Parellada. Albert San Andrés
10/11/2019 Esports
Garra i orgull a Terrassa (1-3)

La UE Castellar segueix al liderat amb una victòria de compromís enfront del Can Parellada

Novena victòria de la temporada de la UE Castellar, després d'un partit on els de Juan Antonio Roldán van sobreposar-se a l'embat d'un Can Parellada que va aconseguir l'empat al primer minut de la segona part. Els blanc-i-vermells van treure la garra i l'orgull per sumar tres punts més i seguir al liderat.

Gris com el dia va ser la primera part al Municipal de Can Parellada, on els castellarencs, tot i dominar, no van estar encertats de cara a porteria. Les errades de la davantera en els últims metres i el fred de la jornada, van deixar la primera part en un teva-meva entre dos equips disposats a sumar els tres punts. Tot i això, van ser els de Juan Antonio Roldán qui van portar el ritme durant els primers 45 minuts, on Marc Estrada va poder-se redimir de les ocasions fallades, amb un impecable remat de cap, després d'una centrada de l'omnipresent Óscar Carmona, un dels millors del seu equip a Terrassa.

Amb el 0-1 va arribar-se al descans, però els Jordi Muñoz van deixar molt clar que no abaixarien els braços fàcilment. Víctor Garcia canviava el lateral per l'extrem i superava amb facilitat a Izan Pérez al minut 1 de la segona per centrar a Sergio Pardillos que establia l'empat. Aquesta era la primera rematada entre els tres pals pels locals en 46 minuts.

Amb el gol, el rival es agafava ànim durant vint minuts, on el Castellar aconseguia sobreviure amb ordre defensiu i serietat. L'equip però, no estava disposat a vendre fàcil dos punts -amb el risc de deixar escapar el liderat- i treia la garra i l'orgull necessaris per a capgirar la situació.

Els de Castellar gaudien de cinc clares ocasions a les botes de Carmona, Estrada i Toni Murillo, però no era fins a l'entrada al terreny de joc d'Èric Martínez i Marc Sánchez -substituint Izan i Xavi Rodríguez- que aconseguien donar més amplitud al camp. La tornada d'Àlex Moreno, lesionat al camp del CD Llano en la segona jornada de lliga, va donar la incisió necessària per a la banda dreta, amb Carmona desbordant contínuament per l'esquerra.

Moreno només necessitava quatre minuts sobre el terreny de joc per rebre la pilota a uns metres de l'àrea i capgirar el marcador, per acabar d'enfonsar a un bon equip local.
Jordi Ambrós, que va substituir Carlos Peñalver al 85, assistia a Estrada dos minuts després, per aconseguir el tercer i definitiu gol de la freda tarda terrassenca. Amb l'1 a 3, el Castellar s'assegura mantenir el liderat una jornada més, a l'espera del que faci l'Olímpic Can Fatjó a casa enfront del Castellbisbal.

Amb la victòria, la UE Castellar es garantitza una jornada més al liderat.

Amb la victòria, la UE Castellar es garantitza una jornada més al liderat. || A. San Andrés

"La primera part l'hem començat una mica fora de lloc, sobretot al migcamp. Ens ha costat agafar les zones, però a poc a poc hem entrat al partit. En la segona ens ha sorprès el gol i amb els canvis hem obtingut la profunditat necessària per capgirar el marcador" va explicar Tomás Ramos, tècnic auxiliar de l'equip castellarenc. "L'equip està demostrant que garra, ambició i actitud no li falta. Jugadors que no són titulars habitualment i que feia setmanes que no havien entrat a la convocatòria, han sortit al camp per donar minuts de qualitat. El millor d'aquest grup és que no només tenim 11 jugadors, sinó 18-20 que poden participar de titulars i que ho donen tot, juguin més o juguin menys, el que fa que quan arribin les lesions podrem seguir puntuant" va afegir.

Tot i rebre un gol per segona jornada consecutiva, una dada que encara no s'havia donat aquesta temporada, el Castellar només ha encaixat tres en tota la lliga, havent fet 23. Marc Estrada, amb vuit, és el màxim golejador de l'equip i segon de la lliga pel darrere de Jordi Grau del Cercle Sabadellés 1856, amb 10.

La pròxima jornada, els de Juan Antonio Roldán rebran a casa al CF La Romànica, amb el retorn de Dani Quesada a la gespa del Joan Cortiella, un dels artífexs de l'ascens a Primera Catalana de fa quatre temporades.