Els jugadors del FS Castellar celebren un gol. Albert San Andrés
08/05/2023 Esports
El FS Castellar torna a fer-la grossa (4-6)

Supera el segon classificat i ja depenen d'ells mateixos per no baixar

El FS Farmàcia Catalunya Castellar està completant un esprint final de temporada sensacional, on ha acumulat cinc victòries consecutives, superant al líder i al segon classificat com si res. Els taronges surten de la zona de descens directe i ja depenen d'ells mateixos per a no perdre la categoria.

Si fa un mes, als jugadors del FS Castellar els hi diuen que a hores d'ara aquesta seria la situació de l'equip, cap ni un s'ho hauria cregut. Cinc partits, cinc victòries, però no victòries qualsevol: han estat contra rivals directes i contra els dos primers classificats, certificant allò de què els taronges són experts en la caça dels equips grans -mata-gegants que diuen-, ja que aquesta temporada han puntuat en alguna ocasió, amb els cinc primers classificats.

L'últim que faltava per a fer-ho era el Rubí, que en segon lloc de la classificació, va afrontar el partit amb més a perdre que a guanyar. Amb un Castellar que arribava amb embranzida, els locals poc podien fer per a frenar la imminència del títol del Montsant. Un títol, que per cert, no va poder celebrar a Castellar.

Amb els últims resultats a favor i la moral ben alta, els de Darío Martínez van encarrilar aviat la victòria, amb un 0-2 en 11 minuts, que es va veure reduït abans del descans. Però a la represa, els taronges van deixar clar que no volien que la victòria es quedés a Rubí, amb un contundent 1-4 que va donar pas al definitiu 4-6, després d'un intens final de partit.

Tres punts que serveixen per a sortir del descens directe, superant al Parets, que va caure amb el Montsant (6-4) i per a dependre d'ells mateixos per a salvar la categoria, quan només resten tres jornades per acabar.

Arenys de Munt, CN Caldes i Estel Vallseca, tres equips que ja no es juguen res, seran els últims esculls pels de Martínez en el que resta de temporada. Un calendari favorable i que ara ja depèn al 100% del que facin els taronges, que s'han guanyat el dret a decidir després de cinc victòries consecutives.