B7R09608 1_1440x961
Un jugador amb el dorsal 14 de Franch Quim Pascual
12/06/2024 Esports
Franch segueix a la memòria del futsal

El  2n memorial dedicat al castellarenc va ajuntar més de 250 jugadors i 31 equips a pavelló Puigverd en una jornada emotiva

Albert San Andrés

Per segon any consecutiu, el pavelló Puigverd va ser la seu del Memorial Carles Franch, un torneig que rendeix homenatge a un dels majors apassionats i impulsors del futbol sala de la vila. L’associació Mou-te! i el FS Castellar van organitzar una competició on es van aplegar més de 250 jugadors en 31 equips.


Any rere any, el Carles Franch (Sabadell 1971 - Castellar 2022) serà recordat per la passió que va destil·lar en el món del futbol. Juvenil en el CE Sabadell, com a jugador també va recórrer les plantilles de la UE Castellar, la Penya Higuera o el Llorençà, per a posteriorment dedicar-se a les banquetes en la base blanc-i-vermella fins a recalar al FS Castellar i ser un dels impulsors principals del Mou-te!, un projecte associatiu per a promoure el futsal i que ha donat uns resultats excel·lents en els últims anys.

 

B7R09521 1

Es equips capitanejats pels fills de Carles Franch. || Q. PASCUAL


Amb un currículum així, ja des de la temporada passada, l’entitat que va fundar va voler reconèixer els seus mèrits i retre homenatge a una personalitat sense la qual seria molt difícil comprendre la realitat del futbol sala de Castellar en l’actualitat. El nivell, gràcies en part a la seva feina, ha pujat exponencialment des de la creació del Mou-te! i la potenciació del FS Castellar, club que no para de créixer en els últims anys.
Sobre la pista del Puigverd, un total de 23 equips i 161 jugadors en la jornada matinal de futbol 7, mentre que en la de tarda eren 250 jugadors de futsal repartits en vuit equips, que van poder gaudir de la memòria i el record d’aquesta personalitat.


“Creiem que el matí va ser un matí de futur, veient com el poble es va bolcar en la causa i on van haver partits de molt nivell. La majoria eren esportistes del poble i es va respirar alegria, diversió i passió pel joc, amb la figura del Carles molt present en els més petits” van explicar des de l’organització del torneig després de la disputa. “A la tarda els dos primers partits van ser molt emotius, amb la presència de familiars i amics del Carles, amb dos equips capitanejats pels fills del Carles, en un ambient molt distès de diversió i novament amb ell molt present” afegeixen.


El punt final d’aquesta edició el van posar els dos partits entre rivals d’entitat, on tots els jugadors van lluir el dorsal 14. L’equip local i el Manresa FS van tancar una jornada festiva, que ben segur s’estendrà a pròximes temporades. “En el final de festa es van poder veure dos partits de molta qualitat dels equips del club, que van estar al nivell de l’expectativa” conclouen.


El club taronja, molt present en els actes, és una peça fonamental pel desenvolupament d’aquest torneig i el seu president, Jorge Barbero va explicar que “accions tan emotives com aquest II Memorial a Carles Franch, demostren el tipus de poble que hem de ser, on voluntaris i diferents entitats treballen juntes per a preservar la imatge d’un castellarenc compromès amb el futbol sala. Des del club volem agrair a tots els voluntaris i a l’associació Mou-te! per la seva implicació, dedicació i esforç per a tirar endavant aquest esdeveniment”.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris