15   Obrador RGB_950x634
Josep Obrador, de blau, competint amb la samarreta del Lleida Unió Atlètica. || Cedida
04/02/2021 Esports
El fondista Josep Obrador debuta amb el seu nou club

El castellarenc va aconseguir com atleta del Lleida Unió Atlètica un sisè lloc als 20 Km marxa del Campionat de Catalunya en el Gran Premi de Marxa del Vendrell

El fondista castellarenc Josep Obrador va debutar en competició oficial com atleta del Lleida Unió Atlètica, aconseguint un sisè lloc absolut en els 20 km marxa del Campionat de Catalunya en el 6è Gran Premi de Marxa del Vendrell, organitzat pel Club Atletisme Runners El Vendrell.

L’exatleta del CA Castellar va marcar un temps d’1:47,40 que va qualificar de discret, donades les condicions meteorològiques on el vent va fer de les seves. Tot i això, Obrador va explicar que aquesta és “una bona posició final” en la cursa. El guanyador va ser Daniel Chamosa (SG Pontevedra) amb un temps d’1:31,23, acompanyat al podi per Mario Viñas (1:31,27) del AA Catalunya i pel set vegades olímpic Jesus Angel Garcia Bragado (1:33,48) del CD Tajamar. Obrador va ser el segon millor atleta màster pel darrere de Bragado.