518552 Dani Pedrosa Red Bull KTM MotoGP RC16 Circuito de Jerez   Ángel Nieto  ESP 27 04 2023 Jerez Riders Shooting Pedrosa  Binder  Miller 2023_950x634
Pedrosa va tenir una nova wild card per competir amb Red Bull KTM Factory Racing Team al GP de San Marino
15/09/2023 Esports
Dani Pedrosa, la sensació de San Marino

Dos quarts llocs del pilot castellarenc tornen a encisar el panorama del motociclisme mundial

A. San Andrés

Fer un quart lloc en el mundial de motociclisme, després de cinc anys d’haver-te retirat i com a wild card, és una proesa. 


Si a sobre et dius Dani Pedrosa i ets un dels artífexs principals del desenvolupament de la moto que pilotes, et garanteix l’arribada a l’Olimp de MotoGP. I és que el Dani va aconseguir al GP de San Marino el que ningú s’esperava.
Una setmana després d’anunciar la renovació del contracte com a pilot de proves de l’equip KTM de MotoGP, el 26 es va tornar a vestir de pilot per disputar una nova cursa mundialista, la tercera des de la seva retirada.
En part pel seu talent i en part pel dels enginyers de KTM que han implementat el que sembla serà una nova revolució de cara a la temporada 2024: una moto amb xassís de carboni i alerons, fins i tot al radiador, amb una triple aleta molt vistosa.


La KTM del castellarenc va ser la millor de les dues curses i les sensacions de la marca van ser immillorables després d’aquests dos quarts llocs, en la cursa esprint de dissabte i la de diumenge.


Després d’aconseguir el sisè millor registre en els cronos oficials, en què fins i tot va donar roda a Marc Márquez, que va ser novè, no van aplacar la fam per aconseguir un bon resultat a les curses, tot i que aquest no era l’objectiu del pilot castellarenc Dani Pedrosa. En l’esprint, la millor moto austríaca era la d’ell, ja que va entrar en quart lloc, a +4,772 del vencedor, Jorge Martin. Amb triplet de Ducati a casa –realment el circuit és en terra italiana i no a San Marino–, Pedrosa va superar el seu company Brad Binder, que no va voler pressionar en els instants finals.


Encara amb l’alegria al cos de l’equip, diumenge no va ser gaire diferent. En una cursa molt semblant, també acabava quart, després de patir algun ensurt a l’inici i de tenir problemes per mantenir el ritme, després de no poder escalfar del tot els pneumàtics, va quedar fora del podi, tot i que la caiguda de Binder li va permetre recuperar la distància amb el triplet de Ducati, abans d’un últim ensurt.


“La moto ha anat molt bé, estic molt content” va dir el 26, que no va deixar passar l’oportunitat de felicitar el seu equip per permetre’l lluitar pel podi.  “Crec que mai havia estat tan content amb un quart, així que em sento molt feliç”, va explicar després d’un cap de setmana que no oblidarà en molt temps i en què va tornar a situar a Castellar en el mapa internacional. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris