16   Atletisme web_800x534
Carla Serral va completar una actuació excel·lent en els Campionats de Catalunya Absoluts de Terrassa. | |Cedida
17/02/2023 Esports
Carla Serral, bronze en martell en el Campionat de Catalunya

La llançadora Carla Serral (CA Castellar) confirma la seva gran progressió amb un bronze en els Campionats Absoluts d’Atletisme de llançaments d’hivern, disputats a les pistes de Can Jofresa de Terrassa.
Serral va marcar un llançament de 48,35 m en el segon dels sis intents, i van fer dos nuls.  Jenifer Nevado (At. San Sebastián) va aconseguir un registre de 52,44 per emportar-se l’or, mentre que la plata va ser per a Belén Bermejo (FC Barcelona) amb 52,26. Júlia Muñoz (CAC) va ser setena amb un primer llançament de 36,09 m.


En els Campionats de Catalunya de pista coberta sub-12, l’equip masculí va acabar en cinquè lloc, amb un equip on Raúl López es va imposar en pes, Gerard López va ser segon als 60 m,  Alejandro Rio (1,40) quart en perxa, completant l’equip Jan Astals, Pablo Ibáñez, Pol Mata, Leo Vargas i Àlex Castellanos. 


L’equip de categoria femenina va ser novè, amb el millor registre de Joana López en perxa amb 1,55 m. Alba Bertrán, Oumia El Haddad, Daniela Bono, Paula Sánchez i Georgina Pérez van completar l’equip.
En la jornada final del campionat de promoció, Mario Rodríguez va ser primer en els 60 m amb un registre de 9,43, amb Pol Muntada cinquè en els 1000 m amb 3:42,55. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris