Christian Hernández va desgavellar al Barri Can Calet. En segon terme, Víctor Del Olmo, autor d'un golàs. Albert San Andrés
30/03/2021 Esports
El Can Calet planta cara al Blume (4-4)

Christian i Vidigal lideren als taronges per sumar un punt important

El FS Farmàcia Yangüela Castellar va sumar per tercera jornada consecutiva, després d'empatar a quatre enfront del Barri Can Calet i remuntant un 2-4 advers. Els de Rubén Jiménez segueixen lluny del descens en la zona tranquil·la de la taula.

L'equip de Sant Fost de Campsentelles va arribar al Joaquim Blume ferit en l'orgull i en la classificació. Acostumat a ser un equip situat entre la part mitja-alta de la taula, el format "sprint" l'havia relegat a la zona de descens i en la urgència d'haver de sumar com fos per a sortir. En un pla diferent es trobava el FS Castellar: dues victòries consecutives per allunyar-se del descens i poder gaudir de certa tranquil·litat per mirar la part alta.

El partit entre dos vells coneguts de la categoria va començar amb força i empenta, amb atacs i contracops molt efectius dels visitants, que feien lluir-se sota pals a Rubén Vidigal. Però de la mateixa manera que ofensivament eren letals, les errades en defensa eren constants i Christian Hernández va aprofitar una oportunitat per aconseguir l'1-0 amb un potent xut des de la frontal.

20 segons va durar l'alegria, ja que els verds van neutralitzar l'avantatge amb un xut creuat des de la banda esquerra. Tot i l'empat, la pressió defensiva del Can Calet va obligar a sortir a Vidigal de la porteria per a poder controlar la possessió en atac. Això li va crear certs problemes als taronges, matant el ritme del partit en els últims 10 minuts i amb una dinàmica erràtica pels dos conjunts.

En aquest temps, Álex Sánchez va enviar una pilota al pal i Vidigal va salvar tres ocasions clares de gol. Una contra, però, va significar l'1-2 que semblava definitiu, però Javi Hervàs es treia un gol després d'una recuperació per recuperar la igualada abans del descans.

En la segona, el Can Calet sortia fort de nou. El Castellar va necessitar uns minuts per a posicionar-se i recuperar el pols del partit, però quan va semblar que tornaven a entrar al partit, un gol de taló de Christian Zambrana emmudia el Blume.

Un minut després i a falta de nou, un nou error defensiu semblava condemnar a la derrota als de Jiménez. El 2-4 i el joc sobre la pista no presagiaven res de bo, però en el moment més complicat, Víctor Del Olmo feia de Maradona recuperant una pilota al seu camp, regatejant tres jugadors i asseient al porter amb un xut creuat des de la dreta. Una execució impecable per a un gol q va revifar els taronges a vuit del final.

Manel López aconseguia igualar un minut després i amb el 4-4 les ocasions van succeir-se a banda i banda, amb un pal de Christian, que va treure de polleguera la davantera rival durant tot el partit.

"Hem tingut el partit guanyat amb el 2-2 i totalment controlat. Dues errades nostres han significat el 2-4 i quan falten 8 minuts amb 4-4 hem tingut oportunitats per sentenciar i guanyar. Donem el punt per bo, ja que ens serveix per mantenir-nos a mitja taula, però crec que hauríem d'haver guanyat, motiu pel qual marxo amb un sabor agre-dolç. Ens ha faltat un punt d'agressivitat en la primera part. Falten vuit partits i estem a sis punts del descens, a més d'aquests, cinc són rivals directes, així que està en les nostres mans" va explicar Rubén Jiménez.

L'equip és vuitè a la taula amb 11 punts, a set del líder i a sis del descens.