14   patinatge_1440x961
Sanosa i Borrego amb la copa de campiones a Riccione (Itàlia). || cedida
06/07/2024 Esports
Campiones a Riccione en quartet xou

Les castellarenques Aina Sanosa i Nora Borrego ja traspassen fronteres i es van proclamar guanyadores del 18è International Skate Team Trophy, disputat a la ciutat de Riccione (l’Emília-Romanya, Itàlia)

Albert San Andrés

Aina Sanosa i Nora Borrego ja traspassen fronteres i el cap de setmana passat es van proclamar guanyadores del 18è International Skate Team Trophy, disputat a la ciutat de Riccione (l’Emília-Romanya, Itàlia).


Després d’una temporada excepcional en modalitat xou, les dues castellarenques van participar en la 18a edició d’aquest festival internacional de patinatge a la costa adriàtica, on van tornar amb el màxim guardó de la categoria júnior avançat quartet.


El club ASD Pattinaggio Artistico Riccione va ser l’amfitrió d’una competició que va aplegar un total de 37 grups júnior, amb participació internacional de països com Estònia, Anglaterra, Espanya i els locals, arribats de tota la geografia transalpina. Allà, el CPA Castellbisbal, on participen les dues patinadores del CPA Castellar, juntament amb la seva entrenadora, van imposar-se per una diferència mínima de 44 punts pels 43.70 de les locals del Green Pearl Show de l’ASDP Riccione i el seu espectacle Encierro.


Amb el ja conegut xou Parait que c’est ça l’amour, les integrants de l’equip del Vallès Occidental van mostrar la superioritat del patinatge català, modalitat en què Catalunya és coneguda per ser una potència a nivell europeu, per superar les també italianes de l’equip Undi del Giocca Patinaggio Art (41.90) i el seu moviment Plumas de río.


Aquest és l’enèsim títol que aconsegueix –el primer internacional de la temporada– el quartet de Castellbisbal, un equip que està creixent a passos de gegant i que ja està entre els favorits en les competicions de categoria júnior de Catalunya, Espanya i Europa. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris