15   hoquei_1440x961
Biel Martínez va signar un doblet en el primer partit a La Seu. Víctor Bonilla va ser l’autor dels dos restants. Albert San Andrés
20/09/2023 Esports
Arrencada amb derrota

L’HC Castellar cau per la mínima (5-4) a la Seu d’Urgell enfront del Cadí

Albert San Andrés

La segona aventura de l’HC Castellar a Primera Catalana va arrencar dissabte passat amb una derrota per la mínima (5-4) enfront del CH Cadí a la Seu d’Urgell, en un partit molt obert on podria haver passat de tot.


Tot i no ser un dels rivals més potents de la categoria -almenys en els últims anys- el CH Cadí va aigualir la festa del debut a Primera Catalana a l’HC Castellar, que va malbaratar diverses opcions clares per a emportar-se els tres punts de la Seu.


L’equip de Pep Mateo encara necessita agafar més ritme i va ser aquest un dels principals motius per a la falta de contundència enfront del Cadí. Haver arrencat més tard la pretemporada està marcant massa aquest inici, com ja es va poder veure en els últims tests de pretemporada.


El partit a la Seu va estar molt igualat durant els 50 minuts, amb diversos desajustos per part dels granes, facetes que encara hauran de polir de cara a poder fer una bona temporada. Potencial hi ha per aconseguir-ho i Mateo és conscient que ha de treballar al màxim amb els seus homes.


Els visitants van gaudir de la possibilitat de marxar de dos gols, el que amb molta probabilitat els hauria donat la victòria, però la pilota parada va decidir-ho tot, fallant dos penals i una falta directa. Opcions que els lleidatans no van desaprofitar per aconseguir marcar les diferències i superar als de Castellar, on Víctor Bonilla va signar un doblet en el seu retorn a casa i Biel Martínez va anotar els dos restants.


“L’equip encara té desajustaments que haurem de millorar. Els primers partits són tots molt difícils i encara ens hem de fer a la categoria. Encara estem sobre el 65-70% perquè vam començar tard i ens costarà agafar el ritme per arribar al 100%” opina el tècnic.


Aquesta setmana, l’HC Castellar debutarà al Dani Pedrosa (dissabte, 19:45 h) enfront del CP Cubelles, que en la primera jornada va caure per 4-7 amb el Ripollet.  || a. san andrés

Comparteix
M'agrada
Comentaris