15   CEC_617x412
Algunes de les participants en la primera edició de la Marxa Nòrdica del Centre Excursionista. Cedida
06/11/2019 Esports
82 participants en la primera edició de la Marxa Nòrdica

Èxit en la prova organitzada pel Centre Excursionista Castellar

Albert San Andrés

La I edició de la Marxa Nòrdica organitzada pel Centre Excursionista de Castellar va tenir un total de 82 participants que van completar els 10 km de recorregut.


La marxa, inscrita dins del circuit català de Marxa Nòrdica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, va donar el tret de sortida des de Colobrers, per completar un circuit de 10 km que va recórrer la zona de Ca n’Ametller, passant pel turó de Can Canyameres (321 m.), girant a Can Canyameres just amb el límit amb la serra de Sant Iscle en el terme municipal de Sabadell. De tornada, els participants van passar per la font de Can Vilar, Can Torrents i Sant Pere d’Ullastre, per tornar al punt de partida.


La pluja caiguda als voltants de les 9.30 del matí no va ser motiu perquè la comitiva s’aturés durant el recorregut marcat pel club. La qualitat dels avituallaments, l’atenció dels voluntaris que van fer possible l’esdeveniment, l’entrega d’un regal per tots els participants i la sessió final d’estiraments amb ritme musical, “van posar la cirereta a aquesta caminada” com expliquen des de l’entitat organitzadora.


“Considerem un èxit la participació, d’aquesta I edició, on els participants van poder realitzar la sessió d’escalfament dirigida per la Dolors Martínez, monitora del CEC i membres de la secció de Marxa Nòrdica de la UES, a qui agraïm el seu important suport” han explicat des del club, on van anunciar que la II edició se celebrarà el 8 de novembre de 2020. D’altra banda, aquest diumenge (11.00 h, a L’Auditori), es lliuraran els premis de la Marxa Infantil de regularitat.

Comparteix
M'agrada
Comentaris