IMG 8192_1440x961
Alguns dels participants al Torneig de la Federació ACELL amb Anna Margalef, regidora de Diversitat Funcional
14/05/2024 Esports
370 esportistes al Campionat de Catalunya de Futbol Sala de persones amb discapacitat intel·lectual

És la tecera edició consecutiva que es celebra a les instal·lacions de la Unió Esportiva Castellar 

El passat diumenge, les instal·lacions de la Unió Esportiva Castellar van ser testimoni de la 38a edició del Campionat de Catalunya de Futbol Sala. Per tercer any consecutiu, Castellar ha acollit aquest esdeveniment esportiu, consolidant-se com a seu d'un dels tornejos de participació més nombrosa de la Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (Federació ACELL)

 

Amb la participació de més de 370 esportistes procedents de 18 centres de tota Catalunya, aquesta edició va ser un testimoni de l'impacte del treball durant la temporada als entrenaments. Un total de 378 jugadors i jugadores, 40 equips i 60 emocionants partits van omplir la jornada, distribuïts en dues sessions des de les 10 del matí fins a les 17:30, amb un descans per dinar. Pepa Muñoz, presidenta de la Federació ACELL, va destacar una major representació femenina al camp enguany, afirmant: "Any rere any veig més dones al camp de futbol. Un aplaudiment molt fort a tots els esportistes i sobretot als valors que representeu jugant aquí al camp, sou els millors." També va agrair la gran representació de regidors de Castellar a la jornada i va animar als esportistes, en aquest dia d'eleccions, a votar, ja que votar és un dret aconseguit que abans no tenien.

 

Miquel Vilanova, president de la Unió Esportiva de Castellar, va felicitar els esportistes pels valors que transmetien al camp, afirmant: "Ens deixa impressionats l'esport que practiqueu en equip amb el club i la diferència que hi ha en el comportament a l'hora de competir i de gaudir allò que és l'esport, us felicito." Així mateix, va afegir: "Moltes gràcies, això sempre és casa vostra, els anys que vulgueu." Anna Margalef, regidora de Diversitat Funcional, va felicitar els esportistes i va donar les gràcies a tots els equips, els i les jugadores, familiars, entrenadors/es, organització i voluntariat i a tots els que han possible aquest esdeveniment, afirmant: "Sou el cor i l'ànima d'aquest campionat."

Comparteix
M'agrada
Comentaris