A7R01044_1440x961
Un gran cartell donava la benvinguda a la Festa de la Primavera de Can Font Quim Pascual
10/05/2022 Cultura
Els veïns de Can Font celebren el bon temps amb la Festa de la Primavera

La jornada va reunir més de dues-centes persones des del matí fins a la tarda a la plaça de Can Font

Els veïns de la urbanització de Can Font-Ca n'Avellaneda van tornar a celebrar l'arribada del bon temps amb una gran Festa de la Primavera, diumenge passat. La jornada va reunir més de dues-centes persones des del matí fins a la tarda a la plaça de Can Font, en un conjunt d'activitats per a totes les edats. Des de l'esmorzar amb carn de a la brassa, fins a la paella popular, en què es va servir arròs per a més de 120 comensals. 

 

"Un cop a l'any fem la festa de la Primavera perquè la gaudeixin tots els veïns de Can Font i els de Castellar que també venen. Les activitats es fan perquè sigui un dia divertit. Estan triomfant totes, hem mantingut el ritme tot el dia", valorava Roser Gabarró, presidenta de l'Associació de Veïns de Can Font-Ca n'Avellaneda, entitat organitzadora de la jornada. 

 

Al voltant de la plaça de Can Font, s'hi van instal·lar més d'una desena de paradetes, on es va vendre aluments, roba, flors i bijuteria, entre altres. No hi va faltar el contrapunt conscienciador, ja que la cita volia reivindicar "la cura de la natura en totes les seves formes". Així doncs, al matí es va celebrar una xerrada amb el títol I aquest envàs on va?, a càrrec del Consorci per la Gestió de Residus del Vallès Occidental. A primera fila, famílies amb nens petits escoltaven atents les instruccions per no cometre cap error a l'hora de reciclar. 

 

I la Festa de la Primavera, sota un matí assolellat, va acompanyar la celebració del bon temps amb activitats que sempre reuneixen bon humor. Els veïns Salvador i M. Teresa van encapçalar una exhibició de ball country, mentre que Vespa Club Sabadell va assistir a la cita amb unes quantes de les seves motos, que sempre generen expectació per als amants del motor. El grup Drac i Bruixes de Can Boada i els Bastoners de Castellar van acabar de farcir la jornada de cultura popular, abans de la classe de zumba a càrrec de Mari Zumba.

 

A la Festa de la Primavera hi van actuar el Ball de Bastons

A la Festa de la Primavera hi van actuar el Ball de Bastons - Q. Pascual

 

Fent honor a l'estació de l'any que dona nom a la festa, la jornada es va veure amenaçada en alguns moments per algun núvol i quatre gotes, al migdia, però no van anar a més ni van amargar la festa. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris