cfa35aa1 4c10 44f8 8eca c7e3e5018501_1440x961
Fotografia de tots i totes les participants a la segona edició del Concurs de Micorelats de Castellar per les Llibertats. ||CEDIDA
13/07/2021 Cultura
Els tres millors del Concurs de Microrelats Castellar per les Llibertats

L'entrega de premis als microrelats més ben valorats per Castellar per les Llibertats es va fer dissabte

Marina Antúnez

Castellar per les Llibertats va fer, dissabte, l’acte d’entrega als tres millors microrelats presentats a la segona edició del Concurs de Microrelats programada per l’entitat. Els guanyadors van ser Pere Antoni Herrero Amorós (1r premi), per El poder; Gabriel Ruiz Bailón (2n premi), per El ponent, i Eduvigis Beltran Lamata (3r premi), per Un dia de feina. El jurat format per Anton Carbonell, Yolanda Gutiérrez, Josefina Llauradó i David Vila van valorar, d’entre tots els 95 relats presentats, els de més qualitat. “Van tenir feina perquè hi havia molt nivell”, deien des de Castellar per les Llibertats.

 

L’acte d’entrega de premis va comptar amb més de 100 persones assistents, als Jardins del Palau Tolrà. El músic Martín Cáceres González, a la guitarra i veu, va amenitzar l’acte amb tres cançons. El premi als guanyadors va consistir en uns vals per valor de 120 euros per bescanviar en llibres i material a les llibreries del municipi. 

 

La valoració per part de Castellar per les Llibertats d’aquesta segona edició és molt positiva. “Els protagonistes, dissabte, van ser tots els participants, no només els guanyadors, i per això volem fer un agraïment general”. Afegien que l’objectiu és ser, “a part de consumidors de cultura, creadors de cultura”. En el sí de l’entitat, ja s’està buscant finançament per a poder editar un segon llibre i es començarà a treballar en una tercera edició d’aquest concurs literari.

Comparteix
M'agrada
Comentaris