20240204 124352_1440x961
Joves intèrprets dels 'Animals', l'espectacle que es va fer fa uns mesos a L'Alcavot. ||CEDIDA
19/06/2024 Cultura
Tallers de teatre a l’estiu

L'Alcavot ha programat formacions d'interpretació per a diverses edats aquest mes de juliol

Marina Antúnez

L’Alcavot Espai Cultural organitza tallers d’intensius de teatre per aquest estiu. D’una banda, se n’ha programat un per a joves entre 12 i 17 anys. Els tallers intensius seran de tres dies consecutius i es faran tres tandes, al matí, de de 9.30 h a 13 h. S’hi treballarà l’expressió, la improvisació i es faran pràctiques d’interpretació.

 

També hi haurà tallers de teatre per a a adults, adreçats a persones a partir de 18 anys. Els tallers intensius seran de tres dies consecutius i també es faran tandes, però a la tarda, de 17.30 h a 20.30 h. Com amb el curs de joves, l’objectiu és treballar l’expressió, la improvisació i les pràctiques d’interpretació.

 

L’Alcavot també inicia el projecte de preparar una funció de Pastorets per a les festes de Nadal. Es farà amb nens i nenes entre 6 i 14 anys. Properament, es comunicaran de les dades d’inscripció i detalls.

 

A partir del mes de setembre, s’iniciarà un nou cicle d’activitats titulat ‘Divendres màgics a L’Alcavot’. Serà una activitat en format de cafè-teatre amb la màgia com a protagonista.

 

La coordinació i interpretació d’aquest cicle anirà a càrrec del màgic Benet Rovira. L’activitat tindrà un període quinzenal i inicialment està programada per setembre i octubre.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris