'Brundibár', amb participació castellarenca, s'estrena al Teatre Lliure_617x412
'Brundibár', amb participació castellarenca, s'estrena al Teatre Lliure - Cedida
10/01/2018 Cultura
Solistes de la Coral SOM·night canten 'Brundibár' al Teatre Lliure
Aquest dimarts, l'aposta de David Albet va tornar a l'escenari 20 anys després d'haver-la presentat per primer cop
Marina Antúnez
Diverses solistes de la coral SOM·night, de Castellar del Vallès i Esplugues de Llobregat, i també diversos cantaires de l'Institut 4 Cantons i l'Institut Lluís Vives, van cantar l'òpera infantil 'Brundibár', del compositor txec Hans Krása, al Teatre Lliure, en una única funció, aquest dimarts 9, a les 20.30 hores, al Teatre Lliure de Barcelona. El muntatge va pujar per primer cop a l'escenari de la mà d'Els Pirates Teatre, una companyia que es va crear l'any 2001. Aleshores, dirigida per David Albet, que va reunir alumnes de diversos centres públics de Barcelona per convertir-los ens veus de Brundibár.

Ara, vint anys desrpés, la companyia tornava a recuperar 'Brundibár' amb les corals castellarenca i d'Esplugues, que compten amb cantaires d'entre 11 i 18 anys, i que presentaran les 10 solistes de l'òpra. Els Pirates Teatre s'ha encarregat de baastir l'espectacle, que torna a comptar amb la direcció artística d'Albet. La direcció esce`nica va a càrrec d'Adrià Aubert i la direcció musical la porta Francesc Prat.

Al repartiment castellarenc hi trobarem els següents noms propis: Júlia Barragan, Aina Ferré, Alazne FErnández, Andrea Fornell, Elisabet Giner, Llorenç González, Carla Jover, Cristina Lozano, Júlia Ribes i Laia Santamarta.
Comparteix
M'agrada
Comentaris