A7 0931_617x412
Moment de 'Salta al buit' amb SOM·night.  Quim Pascual
25/09/2019 Cultura
‘Salta al buit’ va exhaurir les entrades

SOM·night va oferir dues funcions el passat cap de setmana a l'Ateneu

Marina Antúnez

SOM·night va exhaurir les entrades a les dues funcions que va oferir dissabte passat a la Sala de Petit Format de l’Ateneu, amb l’espectacle Salta al buit. El muntatge “va més enllà de la música o, en tot cas, aprofita la música per anar més enllà”, diu la directora de SOM·night, Sònia Gatell.

 

L’espectacle compta amb música en directe, interpretada per Sergi Rodríguez al piano i les veus de SOM·night dirigides per Gatell. la companyia trenca la formació coral per a presentar un espectacle amb moviment escènic, coreografies i interpretació de text. “Volem que la música ens ajudi a entendre moments crucials de la vida dels joves, com la incomprensió, el dubte, el trencament, la decepció, els somnis, l’esperança”, apunta Gatell.

 

El repertori va incloure unes interpretacions plenes d’energia i matisos. S’hi van poder escoltar melodies de Newsies, de Chicago, d’Adèle, d’El gran showman, de Rent, Tick-tick boom, entre d’altres, com la peça que va entrar en format coral en el moment final, With or without you d’U2, interpretat en una atmosfera especial, un escenari buit on hi van lluir, subtilment, unes espelmes de colors. I el públic encara es va quedar una estona més assegut a les butaques. “Necessitava uns minuts per tornar a ser aquí després d’aquest viatge”, manifestava, emocionat, un espectador.

 

Tres anys després de la seva estrena, Salta al buit va tornar a demostrar el per què de l’èxit. Aquest cop, retrobem una companyia més madura i amb prou talent per lluir, com ja feia, i que torna a pujar a l’escenari amb un espectacle revisat, actualitzat i amb més energia que quan va donar-se a conèixer.

 

 

La directora, Sònia Gatell, dirigint SOM·night al concert 'Salta al buit'. || Q. PASCUAL

La directora, Sònia Gatell, dirigint SOM·night al concert 'Salta al buit'. || Q. PASCUAL

Comparteix
M'agrada
Comentaris