1200 1474468438 Roc Casagran foto Adria Costa 2016 026_950x634
Roc Casagran, poeta, escritpor i professor. || CEDIDA
20/02/2024 Cultura
Recital poètic amb Roc Casagran

La CAL Castellar ha convidat el poeta, escriptor i professor sabadellenc

Marina Antúnez

Dimecres, dia 21 de febrer, la Biblioteca Municipal i la CAL Castellar han programat un acte conjunt a les 19 hores emmarcat en les activitats del Correllengua 2024. Es tracta d’un recital de poesia que anirà a càrrec del professor i escriptor català especialitzat en poesia, contes i novel·la, Roc Casagran.

 

El sabadellenc visita Castellar per compartir amb l’audiència un tastet de la  seva poesia. Sobretot, podrem sentir poemes “dels meus darrers llibres, ‘L’abraçada que’ i ‘Direm nosaltres’”, diu Casagran. Afirma que la poesia que fa està a l’abast de tothom, “que parla de sentiments, d’amor, de somnis, del que em passa pel cap i que em sembla que és molt compartit”. En aquest sentit, aquesta és una de les virtuts de la poesia, que allò que ens pensem que és molt íntim ens iguala amb els altres.

 

Sobre si la poesia costa de fer arribar als joves, Casagran firma que és a causa de l’estereotip que li hem anat posant a sobre. “Tenim la sensació que la poesia no ens interpel·la, que és hermètica, però hi ha tota mena de poesia, i si li donem una oportunitat encara té coses a dir-nos”.

 

Al recital, Casagran té previst fer un tastet de poesia que ens farà riure, d’altra que ens emocionarà i, en definitiva, que ens farà gaudir d’una bona estona.

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris