Moment del documental 'Rauf'. || CEDIDA
Moment del documental 'Rauf'. || CEDIDA
27/11/2020 Cultura
'Rauf' es projecta aquest divendres

Amb el documental, es reprenen les propostes de cinema a Castellar del Vallès

Marina Antúnez

Aquest divendres 27 de novembre es reprèn el cinema després de més d’un mes de confinament. A les 20 hores i a l’Auditori Municipal Miquel Pont es podrà veure el film Rauf, una producció turca de l’any 2016, dirigida per Soner Caner i Baris Kaya, recuperada per a l’ocasió del catàleg de la Filmoxarxa. 


A la cinta, el Rauf té l’esperança de guanyar-se la noia dels seus somnis, la Zana, una mica més gran que ell, amb l’ajuda del color rosa. Però, a què s’assembla el rosa? I serà capaç de trobar-lo, al petit poble kurd cobert per la neu i situat a la part alta de les muntanyes? Mentrestant, rumors inquietants es propaguen des del món exterior.


Les activitats culturals de Castellar podran finalitzar a les 22 h i es permetrà el retorn dels assistents entre les 22 h i les 23 h.  És important guardar l’entrada, ja que aquesta servirà de justificant per ser a la via pública durant el retorn a casa un cop acabada la sessió. Les reserves es poden fer a http://auditoricastellar.cat/programacio/rauf/

Comparteix
M'agrada
Comentaris