87dc4e5b 8243 4a5d a97b fed6d6a1914f_1440x961
Juan Rodríguez ‘Dolar’ s’inicia en la producció musical amb només 17 anys. ||  CEDIDA
23/03/2023 Cultura
Primers passos de Juan ‘Dolar’

El jove productor aposta per Internet per mostrar la seva música i composicions

Marina Antúnez

Juan Rodríguez Dolar ha començat a fer els primers passos en el món de la música i la producció musical amb només 17 anys. “Vaig començar durant la pandèmia, tocant la guitarra”. Primer, seguia temes de YouTube, agafava les bases i tocava i cantava. “Des de fa un any que vaig a classes particulars de guitarra on, bàsicament, toco flamenc”.

 

Dolar no es limita a un sol estil, sinó que fusiona gèneres com el reggaeton, el trap, el drum&base, i ara potser ho intenta amb la bachata. “Tinc unes 20 cançons a l’ordinador, encara per acabar, que són de diferents estils”.  Des de fa un temps, col·labora amb el seu amic Wargon, que també es produeix els seus temes. “Vaig gravar les primeres cançons al seu estudi”. Ara, Rodríguez també té un amic a l’Argentina que li produeix les bases, “de manera que poden ser molt més personals que tretes de YouTube”. Els seus temes es poden sentir a plataformes que admeten l’àudio, com Spotify, YouTube, Stories d’Instagram, etc.

 

En directe, ja va poder actuar a Fira Sabadell. El 21 d’abril tornarà a tocar en directe en el marc de la Cursa Sabadell Corre pels Nens i Nenes 2023, en benefici de la humanització dels espais de salut mental infantil i juvenil del Parc Taulí.

Comparteix
M'agrada
Comentaris