Sense títol_950x634
Macedònia rep el Premi Enderrock al Millor Disc per al Públic Familiar. 
09/04/2021 Cultura
Premi Enderrock al Millor Disc per a Públic Familiar per Macedònia

El grup que va acomiadar-se dels escenaris el passat mes de març ho fa de la millor manera

Marina Antúnez

La formació musical castellarenca Macedònia va rebre el Premi Enderrock al Millor Disc per a Públic Familiar aquest dijous 8 d'abril a la gala d'entrega dels XXIII Premis de la Música Catalana. Amb el disc Papallones, en concret, Macedònia ha estat el grup més ben valorat. Aquest és el tercer premi Enderrock que guanyen en 4 anys i una de les millors maneres de dir l'adeu definitiu als seus seguidors, que són els qui han votat per Macedònia.  El passat 20 i 21 de marc, Macedònia s'acomiadava definitivament dels escenaris, tal com també va informar L'Actual a l'article que trobareu aquí.

 

Al palmarès dels Premis Enderrock d'enguany hi van destacar Buhos, Miki Núñez, Suu i Lildami  al Millor Videoclip per El dia de la victòria; Millor directe per Stay Homas; Millor disc en Llengua no Catalana per Miki Núñez i el disc Iceberg, i Millor disc de Jazz per Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida per MA. Live in Tokyo, entre d'altres. 


 

A causa del toc de queda, la gala es va fer en directe a les 19 hores a l'Auditori de Girona i va ser retransmesa de manera íntegra i en diferit a partir de les 22.15 per La Xarxa de Comunicació i per l'emissora iCat. Més de 200 artistes del panorama musical català es van reunir i es va poder gaudir d'una desena d'actuacions musicals de la nova temporada.

 

Els Premis Enderrock 2021 - XXIII Premis de la Música Catalana són una producció del Grup Editorial Enderrock, amb el suport de l'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini d'Estrella Damm i la col·laboració de la Fundació SGAE.

Comparteix
M'agrada
Comentaris