e66f7054 ab7c 4547 a963 090114a212a5_1440x961
Inflables de l'Espai Aventura't, dilluns al matí. || M. ANTÚNEZ
14/09/2021 Cultura
Un plat més per als infants

A diferència de la resta d'infants del país, que dilluns van començar l'escola, a Castellar van gaudir d'un dia festiu

Marina Antúnez

Dilluns 13, els infants de Castellar del Vallès van viure una jornada ben diferent que la resta d'infants de Catalunya, i és que encara, durant tota la jornada, van gaudir d'un dia festiu ple d'activitats pensades per a tots ells. En aquest sentit, durant tot el matí, i també a la tarda, a la plaça de la Fàbrica Nova i Espai Tolrà s'hi va instal·lar l'Espai Aventura't i Juguem amb família.

 

Enguany, per a respectar les mesures anti covid-19, es van organitzar grups de persones per a cada franja horaria, de manera que prèviament s'havia de fer la reserva d'horari per Internet. D'aquesta manera, a partir de les 10 h, els infants podien gaudir - acompanyats d'un adult - de les diverses propostes instal·lades. Rocròdrom, infables, jumping, tirolines, a més dels jocs d'enginy a l'interior del recinte. Cada família podia gaudir, durant una hora, d'aquestes instal·lacions. Després, havia de sortir-ne per deixar pas al següent grup.

 

Construcció d'altura a l'Espai Aventura't. || M. A.Construcció d'altura a l'Espai Aventura't. || M. A.

 

Si bé aquesta dinàmica va fer que en algun moment es formessin cues a fora de persones que volien accedir a l'Espai Aventura't, la nota positiva va ser que, un cop a l'interior, no es va acumular tanta gent. Fins i tot les persones que s'havien oblidat de fer la reserva prèvia van poder accedir al recinte ja que algunes de les localitats havien quedat lliures o alliberades.

 

Durant tot el dia el sol i la calor van ser la nota dominant, fet que va fer possible el desenvolupament de totes les activitats programades. 

 

Dolça 'Violeta'

'Violeta' amb el Col.lectiu La Persiana i Venancio y los Jóvenes de Antaño va ser la proposta de concert - cabaret - circ que va tenir lloc a la tarda, en aquest cas, a la plaça de Catalunya. El grup format per músics, acròbates i ballarins va sorprendre el públic amb una proposta enginyosa i divertida, atrevida i fresca. 

 

A ritme de bolero, però també ritmes caribenys i cubans, i fins i tot amb partitures de jazz i algun hit fàcilment reconeixible, la banda de músics format per veu, guitarres, bateria i percussions, i trompeta, acompanyava els acròbates i trapezistes amb les piruetes, que semblaven sorgides de la improvisació però que demostraven destresa tècnica. 

 

Les seves ganes de compartir amb el públic el bon rotllo i la diversió es va fer palesa fins al final, quan van proposar al públic uns bisos a ritme de música, perquè tothom s'afegís ballant a les seves cançons. Sense dubte, per a les famílies, aquesta va ser una bona manera d'acomiadar la Festa Major. 

 

'Violeta' amb el Col.lectiu La Persiana i Venancio y los Jóvenes de Antaño'Violeta' amb el Col.lectiu La Persiana i Venancio y los Jóvenes de Antaño. || M. A.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris