Espaiart PetitPrincep Juny21 MiquelMorillo_1440x961
09/06/2021 Cultura
El Petit Príncep reviu amb un concert coral

El concert ‘Escolta les estrelles’, amb Som·night i El Cor de la Nit, es va poder gaudir el cap de setmana passat

Marina Antúnez

Aquest passat cap de setmana, les corals El cor de la nit i SOM·night van presentar l’espectacle musical Escolta les estrelles a la Sala de Petit Format de l’Ateneu, en un concert que es va plantejar en forma de conte o cantata i en el qual es va poder seguir la història d’ El Petit Príncep. Sumant les tres funcions que s’havien programat, més de 180 persones van poder gaudir de la proposta. “Es notava l’emoció del públic des del primer moment, que va acabar dempeus aplaudint de forma entusiasta”, explicava Sònia Gatell, directora dels cors. Tots junts, cors, músics i públic van ballar i cantar la cançó final de l’espectacle.

Les nenes i noies de la coral també van rebre amb molt entusiasme l’actuació perquè arribava després de més de 15 mesos des del seu últim concert, per culpa de la covid-19. Amb aquest concert es van retrobar amb la seva directora per oferir una de les partitures que més els agrada interpretar sobre el musical d’ El Petit Príncep.

L’espectacle Escolta les estrelles va comptar amb la narració del conte a càrrec de l’actor Enric López i amb l’acompanyament musical del pianista Sergi Rodríguez i Àlex Morillo, amb la flauta travessera.

Des del vestíbul, tot evocava a la figura del Petit Príncep. Al rebedor de la Sala de Petit Format, es van col·locar uns dibuixos pintats per les nenes més petites de la coral d’El cor de la nit i l’escala s’obria amb un gran quadre d’una rosa, pintat per l’artista Sandra Méndez.

Un cop a l’escenari, amb unes estrelles de colors que el decoraven, “ens endinsàvem al món màgic dels contes mentre que la part de darrera de l’escenari semblava un jardí de roses que es va coronar un cop van sortir les noies de la formació vocal de les joves SOM·night, vestides de vermell, i actuant com si fossin roses de veritat”.

Segons paraules de la pròpia directora, afegia que “la vida ens ha mogut i remogut, ens hem trobat a faltar i hem sentit la por del camí incert però ara tornem i estem de nou aquí, gràcies doncs, per ser-hi i acaronar cada veu d’aquesta coral que avui canta”

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris