d7ceff63 2bda 45e9 9918 5a44c4b6652f_1440x961
13 figurants de Sant Feliu del Racó van participar al macropessebre a Montserrat, el passat 19 de novembre. ||CEDIDA
22/11/2023 Cultura
El Pessebre Vivent de Sant Feliu puja a Montserrat

L'entitat va participar al macropessebre organitzat per la Federació i aportant 13 figurants

Marina Antúnez

El passat 19 de novembre, el Pessebre Vivent de Sant Feliu del Racó va participar al muntatge de Pessebre Vivent a Montserrat, una convocatòria impulsada per la Federació de Pessebres Vivents per fer realitat aquest macropessebre en motiu dels 800 anys del primer pessebre de la història i que va fer sant Francesc d’Assís a la localitat italiana de Greccio.

 

L’esdeveniment va reunir 900 figurants en aquest indret emblemàtic, entre els quals, 13 figurants del Pessebre Vivent de Sant Feliu. “9 pescadors i pescadores, i 4 romans”, diu Òscar Moreno, membre del Pessebre Vivent de Sant Feliu. Van sortir de Castellar a les 6 del matí i a les 7 ja eren a Montserrat, per donar un cop de mà al pessebre. “És el macropessebre més gran que s’hagi fet mai a Catalunya”, afegeix.

 

A més de l’espectacularitat, el Pessebre Vivent valora com una experiència molt enriquidora haver-hi anat, “perquè preguntes, coneixes a gent, intercanvies idees”. El grup de Castellar està acostumat a fer el pessebre de nit, i amb fred, “però aquesta vegada feia calor i era de dia, havies d’estar al cas dels petits detalls”, afegeix Moreno.

 

Al públic i als mateixos figurants, els va sorprendre molt la posada en escena que van fer els romans i romanes dels pessebres vivents d’Ardèvol i Bàscara, “que va ser espectacular”.

 

El macropessebre ha servit de punt d’inflexió als de Sant Feliu, “que potser oferirem una sorpresa al públic que ens vingui a veure enguany!”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris